Blog

Balatonfüred Kongresszusi Központ Díjesőben
2024. június 17.
Komoly sikereket ünnepelhet a Balatonfüred Kongresszusi Központ, amely nemrégiben két rangos díjat is elnyert.
Őszi konferenciák kivételes helyszíneken - Mi már nyáron készülünk!
2024. május 27.
Még csak most kezdődik a nyár, de mi már az őszre koncentrálunk. Riportunkban bemutatjuk a Hotel & More Group páratlan helyszín kínálatát, melyek között kedvükre válogathatnak az őszi konferenciáik lebonyolításához.
Középpontban a rendezvény élet: konferenciák és privát események az Outlet Hotel Polgárban
2024. április 26.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most az Outlet Hotel Polgár igazgatónőjét, Lerchné Smer Erikát kérdezzük a szállodában lebonyolítható rendezvényekről.
Csúcstalálkozók: Felsővezetői meetingek kivételes helyszíneken
2024. március 26.
Egyedülálló élmények és eredményes tárgyalások a Hotel & More szállodáiban. Riportunkban bemutatjuk azokat a kivételes helyszíneket, ahol garantált a siker és a pihenés minőségi körülmények között.
Barangolás a Hotel & More páratlan csapatépítő helyszínei között
2024. február 15.
Kalandos, rejtélyes, izgalmas és felejthetetlen! Ez mind igaz a Hotel & More Group szállodái nyújtotta csapatépítő lehetőségekre. Riportunkban bemutatjuk azokat a páratlan helyszíneket, ahol munkatársaikból egy igazi csapat válhat.
Egy szálloda, ahol festői szépségű környezetben találkozik az üzlet és a pihenés
2024. január 22.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most az esztergomi Bellevue Konferencia és Wellness Hotel igazgatónőjét, Bánkuti Gabriellát kérdezzük a szállodában lebonyolítható rendezvényekről.
Professzionális rendezvényélmény a székesfehérvári Castrum Hotel****-ben
2023. október 25.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a Castrum Hotel **** Székesfehérvár igazgatónőjét, Fazekas Eufrozinát kérdezzük a szállodában lebonyolítható rendezvényekről.
Csapatépítő titkok nyomában a Hotel & More szállodáiban
2023. szeptember 25.
5 szálloda – 5 csapatépítő ötlet „oknyomozó” riportunkban most a Hotel & More 5 vidéki szállodájába látogatunk el, hogy izgalmas, élménygazdag és kreatív csapatépítő programok nyomába eredhessünk.
Szeptemberben megnyitja kapuit a Balatonfüred Kongresszusi Központ
2023. augusztus 1.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a Balatonfüred Kongresszusi Központ igazgatóját, Lengyel Lilit kérdezzük az épületkomplexumban lebonyolítható rendezvényekről.
Főúri életérzés Simontornyán, a Fried Kastély*** Hotelben
2023. május 24.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a simontornyai Fried Kastély*** Hotel igazgatónőjét, Borsi Boglárkát kérdezzük a szállodában lebonyolítható céges rendezvényekről.
Rendezvények Sopron ikonikus szállodájában, az erdők közvetlen szomszédságában
2023. április 26.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a soproni Hotel Lővér***superior igazgatóját, Tölli Bálintot kérdezzük a szállodában lebonyolítható céges rendezvényekről.
Tündéri kis szálloda a De la Motte Kastély szomszédságában
2023. március 29.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a noszvaji Tündérkert Hotel*** igazgatóját, Bagdány Gábort kérdezzük a szállodában lebonyolítható céges rendezvényekről.
Zen hangulat a Bükk lábánál
2023. február 15.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a noszvaji Oxigén Family Hotel**** igazgatóját, Bagdány Gábort kérdezzük a szállodában lebonyolítható céges rendezvényekről.
Duna parti relax Ráckevén
2023. január 8.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a ráckevei Duna Relax Hotel**** MICE managerét, Tóth Józsefet kérdezzük a szállodában lebonyolítható céges rendezvényekről.
Prémium rendezvények világa Siófokon
2022. november 23.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a siófoki Residence Hotel Balaton****superior Conference & Wellness Hotel MICE managerét, Ágoston-Nyers Szandrát kérdezzük a szállodában lebonyolítható rendezvényekről.
Rendezvények Szlovéniában, a zöld dombok ölelésében fekvő Lendván
2022. október 26.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a lendvai Thermal Resort Lendava*** igazgatóját, Fönyedi Andrást kérdezzük a szállodában lebonyolítható rendezvényekről.
előző 12 következő
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Rendezvénytípusok
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram