Blog

Eljátszaná Colombo szerepét? Vagy inkább egy szuperhős bőrébe bújna?
2021. április 21.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a ceglédi Hotel Aquarell**** Sales managerét, Szabó Renátát kérdeztük a szállodában és a szálloda közvetlen környezetében lebonyolítható élménygazdag csapatépítő rendezvényekről.
Tréning modern környezetben? Lazulás marokkói kényelemben? Igen, lehetséges!
2021. április 7.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban a múlt ősszel, a teljeskörű felújítás után újranyitott zalaegerszegi Willis Hotel**** Business & Wellness igazgatónőjét, Borsi Boglárkát kérdeztük a szállodában bonyolított tréningek különlegességeiről.
Mondj IGENT! az igazi főúri kastélyra, ami még Mikszáth Kálmánt is megihlette
2021. március 24.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most felfedjük a titkot a nógrádgárdonyi Főnix Resortban és ősfás parkjában szervezett esküvőkről és egy múlt századi, híres menyegzőről is mesél nekünk Golyán Krisztina Event manager.
Örömanya szervezte meglepetés esküvő a lilaakác lugas alatt
2021. március 10.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most fellebbentjük a fátylat a budapesti Klebelsberg Kastély rendezvényházában és kastélyparkjában szervezett esküvők különlegességeiről, titkairól és egy igazán megható történetet is megoszt velünk Schmitt Gréta, a kastély igazgatónője.
Új arculattal jelentkezik az Events & More
2021. február 24.
A Hotel & More Group arculatváltása során megújult a cégcsoport rendezvénybrandjét képviselő www.eventsandmore.hu helyszínkereső honlap is.
eventsandmore.hu – több mint online rendezvényhelyszín kereső
2021. február 17.
Egy sikeres rendezvény megvalósításához elengedhetetlen a megfelelő rendezvényhelyszín megtalálása. Jól tudjuk ezt a Hotel & More-nál is, ezért fejlesztettük ki és indítottuk el online helyszínkereső szolgáltatásunkat, az Events & More-t.