Blog

Családias hangulatú gasztrotúra a harkányi Park Hotelban!
2021. december 8.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a harkányi Park Hotel igazgatónőjét, Barbara Bolechovat kérdezzük a szállodában lebonyolítható tréninglehetőségekről.
Tréninghelyszín főúri környezetben, Budapesttől alig egy órányira
2021. október 20.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most Vartik Zsuzsát, a nógrádgárdonyi Főnix Wellness Resort igazgatónőjét kérdezzük a Gróf Majláth István Géza egykori kastélyában és annak ősfás parkjában szervezett indoor és outdoor tréninglehetőségekről.
Az igazi csapatépítő receptje: Badacsony, Borhotel, Borászat
2021. október 6.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a Badacsonyban, a szunnyadó vulkán oldalában elhelyezkedő Villa Pátzay Borhotelben lebonyolított csapatépítő tréninglehetőségekről kérdeztük Miluczky Csillát, a hotel igazgatónőjét.
Tudja milyen Balatonfüred Aurája?
2021. szeptember 15.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most Balatonfüred egyik prémium szállodájában, az Aura Hotelben lebonyolított tréningekről és képzésekről kérdeztük Sára Nóra szállodaigazgatót.
Betonbiztos házasság Badacsony szívében
2021. július 28.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a Villa Pátzay Borhotel csodaszép panorámájú Rendezvénykertjében tartott romantikus esküvők különlegességeiről kérdeztük Miluczky Csillát, a borhotel igazgatónőjét.
Stresszes irodai meeting helyett válassza inkább az üdítő Hévízt!
2021. július 7.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a hévízi Hotel FIT Front Office Manager-ét, Turi Gergelyt kérdeztük a szállodában lebonyolítható kihelyezett céges meetingekről és tréningekről.
Már mindenkinek világos? Ha csapatépítő, akkor Balatonvilágos!
2021. június 14.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a balatonvilágosi ősfás parkszakaszon található Világos Hotelben lebonyolított csapatépítő tréninglehetőségekről kérdeztük Simon Dávid szállodaigazgatót.
Füredi naplemente koktéllal a kézben az Akadémia Hotel****-ben
2021. június 2.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a Balaton fővárosában, Balatonfüreden található Akadémia Hotel **** -ben lebonyolított tréningek és képzések különlegességeiről kérdeztük Fekete Balázs Front Office Managert.
Madárcsicsergés, természetközeliség, golf és wellness – mindez egyben a zirci Forest Hillsben!
2021. május 19.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a zirci Forest Hills Hotel**** & Golf igazgatóját, Földi Gábort kérdeztük a szállodában és a szálloda közvetlen zöld környezetében lebonyolítható exclusive felsővezetői tréningekről.
Eljátszaná Colombo szerepét? Vagy inkább egy szuperhős bőrébe bújna?
2021. április 21.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a ceglédi Hotel Aquarell**** Sales managerét, Szabó Renátát kérdeztük a szállodában és a szálloda közvetlen környezetében lebonyolítható élménygazdag csapatépítő rendezvényekről.
Tréning modern környezetben? Lazulás marokkói kényelemben? Igen, lehetséges!
2021. április 7.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban a múlt ősszel, a teljeskörű felújítás után újranyitott zalaegerszegi Willis Hotel**** Business & Wellness igazgatónőjét, Borsi Boglárkát kérdeztük a szállodában bonyolított tréningek különlegességeiről.
Mondj IGENT! az igazi főúri kastélyra, ami még Mikszáth Kálmánt is megihlette
2021. március 24.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most felfedjük a titkot a nógrádgárdonyi Főnix Resortban és ősfás parkjában szervezett esküvőkről és egy múlt századi, híres menyegzőről is mesél nekünk Golyán Krisztina Event manager.
Örömanya szervezte meglepetés esküvő a lilaakác lugas alatt
2021. március 10.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most fellebbentjük a fátylat a budapesti Klebelsberg Kastély rendezvényházában és kastélyparkjában szervezett esküvők különlegességeiről, titkairól és egy igazán megható történetet is megoszt velünk Schmitt Gréta, a kastély igazgatónője.
Új arculattal jelentkezik az Events & More
2021. február 24.
A Hotel & More Group arculatváltása során megújult a cégcsoport rendezvénybrandjét képviselő www.eventsandmore.hu helyszínkereső honlap is.
eventsandmore.hu – több mint online rendezvényhelyszín kereső
2021. február 17.
Egy sikeres rendezvény megvalósításához elengedhetetlen a megfelelő rendezvényhelyszín megtalálása. Jól tudjuk ezt a Hotel & More-nál is, ezért fejlesztettük ki és indítottuk el online helyszínkereső szolgáltatásunkat, az Events & More-t.