Hotel & More Partner Program

A Hotel & More több évtizedes tapasztalata segítségével, partnerei igényeit szem előtt tartva alkotta meg corporate dolgozói kedvezmény-rendszerét. A Hotel & More Partner Program a valós igényekhez mérten került kialakításra ezért örvend nagy népszerűségnek partnerei körében - az év minden időszakában.

A partner program kedvezményei kiterjednek a szerződött ügyfelek minden dolgozójára, kollégájára és azok családtagjaira is, így az egész család együtt töltheti az üdülés, pihenés napjait.

A Hotel & More szállodák Magyarország közkedvelt régióiban találhatók. Wellness és gyógyszállodák mellett, rendezvény- és konferencia kapacitással is rendelkeznek – számos városban. Több szálloda kiemelt figyelmet szentel a családoknak, a MóKaland játszóházak a teljes család pihenését teszik élvezetessé ország szerte.

A Hotel & More Partner Program az alábbi módon nyújt kedvezményeket

Corporate szerződés

Együttműködési megállapodásban szabályozott módon, folyamatos kedvezményt biztosít a Hotel & More a szállásfoglalások áraiból minden Hotel & More szállodában.

Vállalati rendezvények

A szerződött partnerek igénybe vehetik a rendezvényszervező szolgáltatást, amely teljes körűen biztosítja rendezvényük sikeres előkészítését és lebonyolítását – akár a grafikai tervezéstől a legyártásig.

Személyre szabott napi ár

Amennyiben vállalatuk havonta több alkalommal veszi igénybe egy-egy Hotel & More szálloda szolgáltatásait, egyedi megállapodás garantálja a kedvező napi árakat.

A Hotel & More Partner Programban való részvételnek nincs anyagi vonzata! Csatlakozzon mielőbb!