Már mindenkinek világos? Ha csapatépítő, akkor Balatonvilágos!

2021. június 14., hétfő, 09:16

5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a balatonvilágosi ősfás parkszakaszon található Világos Hotelben lebonyolított csapatépítő tréninglehetőségekről kérdeztük Szegedi Gábor szállodaigazgatót.

Miért jó választás a Világos Hotel, ha csapatépítő tréningről van szó?
Szállodánk - már csak az elhelyezkedése miatt is - több szempontból kiváló csapatépítő helyszín. Egyrészt a gyönyörű ősfás Balaton parti elhelyezkedés biztosítja a tréningek részvevőinek a nyugalmat és a kikapcsolódásra alkalmas környezetet. Másrészt pedig a sportolási lehetőségek kimeríthetetlen tárháza (műfüves futballpálya, kosárlabdapálya, strandröplabda pálya, …) vár a csapatépítésre vágyókra, legyen az céges csoport -, vagy akár sportcsapat.

Közvetlenül a Balaton parton található Világos Hotel szobáiból csodálatos kilátás nyílik a Magyar tengerre


Milyen szolgáltatásokat tudnak igénybe venni a Vendégek a csapatépítő tréning alatt?
A tréningek alatt minőségi catering szolgáltatásokkal állunk vendégeink rendelkezésére, különféle kávészünet bekészítésekkel, menü ajánlatokkal, kiváló magyar borokkal és italcsomag összeállításokkal.
Sokan azért választják szállodánkat a közvetlen Balaton parti lokáción és a minőségi vendéglátáson túl, mert az épület első emeletén található csodás panorámával rendelkező közösségi szoba csocsó asztallal, billiárd asztallal, és nagy tereivel pont olyan helyszín, amihez foghatót nem könnyű találni ezen a környéken. Ugyanitt, az első emeleten található a közkedvelt wellness részlegünk is fűtött medencével és szaunával.

Nyitás előtti percek a wellness részlegen


Mekkora létszámú tréningek esetén ideális helyszín a Világos Hotel?
A 90 szobás szállodánk legnagyobb rendezvény termében, a „Hattyú” teremben 100 fő is elfér színházsoros elrendezésben, a „Hattyú 2”-es termünkben pedig 56 főt tudunk leültetni, így a szállodánk örömmel lát vendégül különböző létszámú csoportokat, alacsony létszámtól kezdve egészen 100 főig.

Tréningre kész a természetes fénnyel rendelkező 100 fő befogadó képességű Hattyú terem


Milyen volt a legemlékezetesebb csapatépítő emléke?
Az előző Labdarúgó Világbajnokság alatt egy ifjúsági csapat táborozott a szállodában, és a gyerekek a meccseket a mérkőzések másnapján megpróbálták rekonstruálni, így az előző napi legszebb gólokat és taktikákat láthattuk újra megelevenedni.

Pillanatkép a sportpályáink egyikéről


Milyen visszajelzéseket kapnak egy-egy lebonyolított tréning után?
Több visszatérő csapatunk, csoportunk is van, akik szinte már haza járnak hozzánk, és sokszor kapjuk azt a visszajelzést, hogy mennyire örülnek, hogy e Balaton parti szállodában nem csak a strandolni, és napozni lehet, hanem aktívan, mozgással feltöltődni is.

A Világos Hotel nem mindennapi panorámával várja a csapatépítőre érkezőket


Tudjon meg többet a Világos Hotelről és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningje helyszínére itt

Kérdései esetén keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram