Professzionális rendezvényélmény a székesfehérvári Castrum Hotel****-ben

2023. október 25., szerda, 13:49

5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a Castrum Hotel **** Székesfehérvár igazgatóját, Katz Pétert kérdezzük a szállodában lebonyolítható rendezvényekről.

Events & More: Miért különleges rendezvényhelyszín a Castrum Hotel**** Székesfehérvár?
Székesfehérváron, a történelmi belváros szélén, alig 300 méterre a város főbb nevezetességeitől elhelyezkedő, minőségi szolgáltatásokat nyújtó négycsillagos városi szállodánk 95 kényelmes szobával, 56 férőhelyes nemzetközi- és magyaros ételeket kínáló étteremmel és koktél különlegességeket ajánló 25 fős lobby bárral várja a vendégeit. A regenerálódásra vágyókat a szauna és a gőzkabin, valamint a fitness központ gépei szolgálják ki. A belvárosi elhelyezkedés ellenére a parkolás sem okoz nehézséget, a szállodába érkező vendégek számára a mélygarázsban és az épület előtt található szabadtéri parkolóban is tudnak elegendő parkolóhelyet biztosítani.Termeink szekcionálhatóak, természetes fénnyel megvilágítottak és modern technikával felszereltek.

A Castrum Hotel**** Székesfehérvár a történelmi belváros szélén


Milyen szolgáltatásokat tudnak igénybe venni a tartózkodásuk alatt a rendezvényeken résztvevők?
Méltán büszkék vagyunk éttermünk széles étel- és italkínálatára, legyen szó helyi specialitásokról vagy világszerte ismert fogásokról, vendégeink mindig elégedetten nyilatkoznak a konyhánkról.
Kollégáink örömmel ajánlanak kiváló magyar minőségi borokat a választott ételekhez, a szállodánk bárja pedig koktélkülönlegességekkel, friss süteményekkel és gyümölcssalátákkal kényeztetik a kedves vendégeket.

A szálloda bárja koktélkülönlegességeket kínál


Mekkora létszámú rendezvények esetén esik a választás a Castrum Hotel****-re?
Szállodánk négy légkondicionált teremmel rendelkezik, melyből három összenyitható és többféle módon szekcionálható; a termek teljes befogadóképessége 200 fő. Szemináriumi termeink állandó technikai alapfelszereltséggel, mobil falakkal ideális helyszínt biztosítanak különböző létszámú értekezletekhez, üzleti összejövetelhez, workshopokhoz és csapatépítő programokhoz egyaránt. Technikai felszereltség: videoprojektor, vetítővászon, flipchart, Wifi hozzáférés és alaphangosítás.

A négy szekcióterem egybenyitva 200 fő befogadására alkalmas


Az egész napos rendezvény után mivel tölthetik a vendégek a szabadidejüket?
Szállodánk a történelmi belváros szélén található, 300 méterre a barokk főutcától, ahol a város főbb nevezetességei rövid sétával elérhetőek. Ezek megtekintése után még mindig nem fogyott ki a város a programlehetőségekből, hiszen a csodálatos Bory vár még mindig megtekintésre vár. A sportok szerelmeseit nagy örömmel tölti el, hogy a Castrum Hotel****-től kerékpárúton megközelíthető a csodás Velencei tó.

Bepillantás egy kétágyas szobába


Milyen visszajelzéseket kapnak egy-egy lebonyolított rendezvény után?
Mindenképp ki kell emelni, hogy a pozitív visszajelzések többségét a kiemelkedő minőségű szolgáltatások dicséretén túl a személyzet kedvessége és precizitása kapja.



Katz Péter szállodaigazgató várja a rendezvényekre érkezőket


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram