Rendezvények Sopron ikonikus szállodájában, az erdők közvetlen szomszédságában

2023. április 26., szerda, 10:13

5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a soproni Hotel Lővér***superior igazgatóját, Tölli Bálintot kérdezzük a szállodában lebonyolítható céges rendezvényekről.

Events & More: Miért különleges rendezvényhelyszín a Hotel Lővér***superior?
Budapesttől 213 km-re, Sopronban, a város legszebb részén, az erdők közvetlen szomszédságában található a 165 szobás szállodánk, mely ideális helyszíne konferenciáknak, szemináriumoknak, indoor csapatépítőknek, felsővezetői meetingeknek és képzéseknek. És ne feledkezzünk meg az outdoor csapatépítő trainingekről sem, hiszen az erdei környezet, a szálloda csodás parkja, valamint Sopron történelmi belvárosa kiváló lehetőséget biztosít az élményekben és kihívásokban gazdag csapatépítő programok megvalósításához.

A Hotel Lővér*** superior újra várja a Vendégeit


Milyen szolgáltatásokat tudnak igénybe venni a tartózkodásuk alatt a rendezvényeken résztvevők?
Teljes körű éttermi szolgáltatással állunk a vendégeink rendelkezésére, így minőségi kávészünet variációkkal, ízletes menü ajánlatokkal és minőségi hazai borokat és söröket is tartalmazó italcsomagokkal.

Bepillantás egy kétágyas superior szobába


Mekkora létszámú rendezvények esetén esik a választás a Hotel Lővér*** superiorra?
A szállodánkban 5 különböző méretű rendezvényterem található, melyek 20 főtől akár 180 főig várják a rendezvényekre érkezőket. Tapasztalataink szerint a legnagyobb érdeklődés szállodánk iránt leginkább 20-150 fő létszámú események megszervezésekor irányul. Termeink döntő többsége természetes fényű, ugyanakkor sötétíthető és alap konferencia technikával felszerelt.

Rendezvényre kész a Lővér konferenciaterem


Az egész napos rendezvény után mivel tölthetik a vendégek a szabadidejüket?
Egy fárasztó nap után mindig kellemes felfrissülést ígérnek a szálloda wellness részlegének kényeztető és felfrissítő szolgáltatásai, így az indoor 10 x 4,5 méteres medence, a 8 fős pezsgőfürdő, az infra- és finn szauna, a szolárium és a fitness terem. Másrészt a szálloda lobbyjában található, népszerű Fenyves Bárban kellemes koktélok mellett lazíthatnak a Vendégek.
Sopron az ország műemlékekben leggazdagabb vidéki városa, a történelmi belvárosa maga egy kincsesdoboz. Érdemes felkapaszkodni a Tűztoronyba és gyönyörködni a csodás kilátásban. Nem szabad kihagyni a Soproni Múzeumot, a gyönyörűen felújított Lenck-villa épületét vagy a Központi Bányászati Múzeum élménybányáját sem. Ezért, ami az outdoor programlehetőségeket illeti, Sopron város nevezetességeinek a megtekintése, a kerékpározás vagy a túrázás a közeli erdőkbe mindig szívesen választott programelemek.

A wellness részleg igazi felfrissülésre hívogat


Mi a legnépszerűbb szolgáltatás, amit soha nem hagynak ki a rendezvényekre érkezők?
Mindig nagy népszerűségnek örvend a vezetett Fáklyás esti séta, akár nagyobb csoportok részére is, hiszen kiváló kikapcsolódást nyújt a nyugodt erdei környezetben és a friss levegőn tett aktivitás.

Meetingre kész az Alpok terem


Tudjon meg többet a Hotel Lővér*** superior-ról és kérjen ajánlatot céges rendezvénye helyszínére itt.

Kérdései esetén keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Rendezvénytípusok
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram