Csapatépítő titkok nyomában a Hotel & More szállodáiban

2023. szeptember 25., hétfő, 09:02

5 szálloda – 5 csapatépítő ötlet „oknyomozó” riportunkban most a Hotel & More 5 vidéki szállodájába látogatunk el, hogy izgalmas, élménygazdag és kreatív csapatépítő programok nyomába eredhessünk.

Events & More: Miért különleges csapatépítő tréning helyszín a zirci Forest Hills Hotel**** & Golf?
Földi Gábor szállodaigazgató: „Budapesttől csupán másfél órányi távolságra, a bakonyi erdő közepén, közel 50 hektáros parkosított területen „rejtőzködik” a szállodánk és 25 hektáron megépített 2x9 szakaszos golfpályánk, valamint a teniszpályánk. Golfpályánk kitűnő gyakorlási feltételeket biztosít mindazoknak, akik még nem tartottak golfütőt a kezükben, és azoknak is, akik már a golf sport „megszállottjai” lettek. A céges rendezvények szervezői, amikor első alkalommal érkeznek hozzánk, szinte minden esetben megrendelik a „bemutató golf” programunkat. A golfozás mellett egyre inkább nagyobb érdeklődés mutatkozik a „footgolf játék” iránt is, amely magában hordozza a labdarúgás minden szépségét, eleganciáját, elegyítve a golf szabályaival, miközben egyéni teljesítményre sarkallja összes résztvevőjét.”

Tudjon meg többet a Forest Hills Hotel**** & Golf-ról és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

Forest Hills Hotel**** & Golf a Bakony fővárosában, Zircen várja a csapatépítésre érkezőket


Events & More: Milyen különleges helyszínen lehet csapatépítést bonyolítani az Akadémia Hotel **** Balatonfüredben?
Molnár Dóra szállodaigazgató: „Szállodánk, az Akadémia Hotel**** a Balaton pezsgő „fővárosában”, Balatonfüreden található. Sokan úgy vélekednek, hogy csapatépítés csak zárt térben lehet igazán eredményes, amire természetesen nálunk is van lehetőség, azonban a szálloda kiváló adottságait kihasználva, a csapatépítést érdemes akár a gyönyörű balatoni kilátással bíró Perla tetőteraszunkon megtartani.”

Tudjon meg többet az Akadémia Hotel**** Balatonfüredről és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

Pillanatfelvétel a gyönyörű kilátással rendelkező Perla tetőteraszról


Events & More: Miben más a csapatépítés a Fried Kastély*** Hotelben?

Borsi Boglárka szállodaigazgató: " Ha csapatépítés, akkor a Fried Elvarázsolt Kastély*** Hotel, kiváló helyszín, Tolna Vármegyében, mindössze 110 km távolságra Budapesttől. A három hektáros területen, klasszikus, chateau-adottságokkal, szőlő-dűlők ölelésében és a franciapark környezetében található történelmi épületünk, valamint wellness központunk ideális elhelyezés vendégeinknek. Számtalan játék és kikapcsolódási lehetőséget kínálunk, kül- és beltéren, az autentikus gasztro-programjaink mellett. Jöhetnek hozzánk szüretelni, bort kóstolni, kültéri főzőcskézni vagy feleleveníteni a hagyományos disznóvágások hangulatát. Szállodánk mottója…. „kikapcsolódás és pihenés felsőfokon”!"

Tudjon meg többet a simontornyai Fried Kastély*** Hotelról és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

A kastély parkja ideális outdoor csapatépítő helyszín


Events & More: Milyen csapatépítő programlehetőségeket kínál a Residence Hotel Balaton**** superior Conference & Wellness Hotel Siófokon?

Ágoston-Nyers Szandra MICE manager: „Szállodánk Siófok csendes kertvárosi részén helyezkedik el, kiválóan alkalmas csapatépítő rendezvények lebonyolítására, maximum 140 főig. A nálunk megszálló rendezvény résztvevők között igazán közkedvelt helyszín privát Balaton-parti strandunk, amely nem csak nyáron, hanem tavasszal és ősszel is rendelkezésre áll külső csapatépítő programok megtartása céljából (például tutajépítés). Szállodán belül - igény szerint - szervezünk interaktív bor-,víz-, és csokoládékóstolót, kaszinó estet, míg a szállodán kívül „bográcsos együtt főzést”, amely során az előkészített alapanyagokból a vendégek maguk készítik el ételeiket (természetesen séf felügyelete mellett) és fogyasztják el azokat. Ezeken kívül játéktermünk is (ping-ponggal, csocsóval, rex asztallal és darts-sal) a vendégek rendelkezésére áll.”

Tudjon meg többet a siófoki Residence Hotel Balaton**** superior Conference & Wellness Hotelről és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

Ping-pong, csocsó, rex asztal és darts áll a vendégek rendelkezésére


Events & More: Miért érdemes a noszvaji Oxigén Family Hotel****-t választani csapatépítő tréning helyszínéül?

Bagdány Gábor szállodaigazgató: " Szabadtéri csapatépítő programhoz mi más lenne ideálisabb helyszín, mint az ország legtisztább levegőjű települése, Noszvaj? Az Oxigén Family Hotel a Bükk hegység déli kapujában, varázslatos 4 hektáros ősfás parkban található. Számos outdoor programlehetőség kínálkozik a környéken, így például borkóstolás a közeli pincészetekben, túrázási lehetőségek, barlanglakások megtekintése vagy a De la Motte Kastély meglátogatása. Méltán büszkén ajánljuk a ZA ZEN meditáció lehetőségét, ami egyszerre szolgálja a test pihenését és a szellem nyugalmát. A meditációs program már egyszeri kipróbálása után is érezhető mértékű a megnyugvás, a belső béke és a kipihentség. A „Japán teakóstolás ízelítő eredeti japán teafüvekkel” programelemmel pedig megkoronázhatóak a szállodánkban eltöltött varázslatos napok."

Tudjon meg többet a noszvaji Oxigén Family Hotel****-ről és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

Kiváló programelem a noszvaji De la Motte Kastély meglátogatása


Még nincs késő az őszi csapatépítő tréning megszervezésére!

Kérdései esetén keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram