Csapatépítő titkok nyomában a Hotel & More szállodáiban

2022. június 22., szerda, 10:17

5 szálloda – 5 csapatépítő ötlet „oknyomozó” riportunkban most a Hotel & More 5 vidéki szállodájába látogatunk el, hogy izgalmas, élménygazdag és kreatív csapatépítő programok nyomába eredhessünk.

Events & More: Miért különleges csapatépítő tréning helyszín a zirci Forest Hills Hotel**** & Golf?
Földi Gábor szállodaigazgató: „Budapesttől csupán másfél órányi távolságra, a bakonyi erdő közepén, közel 50 hektáros parkosított területen „rejtőzködik” a szállodánk és 25 hektáron megépített 2x9 szakaszos golfpályánk, valamint a teniszpályánk. Golfpályánk kitűnő gyakorlási feltételeket biztosít mindazoknak, akik még nem tartottak golfütőt a kezükben, és azoknak is, akik már a golf sport „megszállottjai” lettek. A céges rendezvények szervezői, amikor első alkalommal érkeznek hozzánk, szinte minden esetben megrendelik a „bemutató golf” programunkat. A golfozás mellett egyre inkább nagyobb érdeklődés mutatkozik a „footgolf játék” iránt is, amely magában hordozza a labdarúgás minden szépségét, eleganciáját, elegyítve a golf szabályaival, miközben egyéni teljesítményre sarkallja összes résztvevőjét.”

Tudjon meg többet a Forest Hills Hotel**** & Golf-ról és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

Forest Hills Hotel**** & Golf a Bakony fővárosában, Zircen várja a csapatépítésre érkezőket


Events & More: Miért jó választás a Világos Hotel Balatonvilágos, ha csapatépítő tréningről van szó?
Katona Krisztián szállodaigazgató: „Szállodánk sok szempontból ideális csapatépítő helyszín. Egyrészt a gyönyörű ősfás, közvetlen Balaton parti elhelyezkedés biztosítja a tréningek részvevőinek a nyugalmat és a kikapcsolódásra alkalmas környezetet. Másrészt pedig a sportolási lehetőségek kimeríthetetlen tárháza (műfüves futballpálya, kosárlabdapálya, strandröplabda pálya, …) áll a vendégeink rendelkezésére. Azért is sokan választják a szállodánkat a közvetlen Balaton parti elhelyezkedésen és a minőségi vendéglátáson túl, mert az épület első emeletén található gyönyörű panorámával rendelkező közösségi szoba csocsó asztallal, billiárd asztallal, és nagy tereivel pont olyan helyszín, amihez foghatót nem könnyű találni ezen a környéken. Ugyanitt, az első emeleten található a közkedvelt wellness részlegünk is fűtött medencével és szaunával vár a csapatépítésre vágyókra.”

Tudjon meg többet a Világos Hotel Balatonvilágosról és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

Közvetlenül a Balaton parton található Világos Hotel szobáiból csodálatos kilátás nyílik a Magyar tengerre


Events & More: Melyik volt a legemlékezetesebb csapatépítő rendezvény az Aquarell Hotel **** Ceglédben, amire különösen nagy örömmel gondol vissza?
Szabó Renáta Sales manager: „Sok sikeres, élménygazdag csapatépítőről is beszámolhatok, mégis talán egy 160 fős nyomozós program volt a legemlékezetesebb, ahol a szervezők rendőrnek öltöztek be, a lobbyt kordonokkal és bűnügyi szalagokkal kerítették el. Egész napos nyomozás vette kezdetét hangosbemondókkal, rendőrautóval és szirénákkal, ami olyan élethű volt, hogy attól tartottunk bekerülünk a helyi újságokba, hogy valami bűneset történt nálunk.”

Tudjon meg többet a Hotel Aquarell **** Ceglédről és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

Indul a nyomozás a Hotel Aquarell**** Ceglédben


Events & More: Milyen különleges helyszínen lehet csapatépítést bonyolítani az Akadémia Hotel **** Balatonfüredben?
Csángó Dávid Front Office Manager: „Szállodánk, az Akadémia Hotel**** a Balaton pezsgő „fővárosában”, Balatonfüreden található. Sokan úgy vélekednek, hogy csapatépítés csak zárt térben lehet igazán eredményes, amire természetesen nálunk is van lehetőség, azonban a szálloda kiváló adottságait kihasználva, a csapatépítést érdemes akár a gyönyörű balatoni kilátással bíró Perla tetőteraszunkon megtartani.”

Tudjon meg többet az Akadémia Hotel**** Balatonfüredről és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

Pillanatfelvétel a gyönyörű kilátással rendelkező Perla tetőteraszról


Events & More: Milyen új csapatépítő programmal várják a vendégeket a Park Hotel Harkányban?
Barbara Bolechova szállodaigazgató: „Ma már közismert tény, hogy egy dolgozói csapat sikere nagyban függ attól, hogy mennyire ismerik egymás erősségeit és gyengeségeit. A csapatépítő programok célja, hogy a munkatársak minél eredményesebben tudjanak együttműködni és javuljon az egymással való kommunikációjuk is. Mindezt el lehet érni kreatív hangulatban, vidáman és kulináris örömökkel megfűszerezve is, hiszen van meggyőzőbb bizonyíték a csapatmunka sikerére, mint egy közösen elkészített ízletes étel, ami az utolsó falatig elfogy? „Ezt aztán jól kifőzzük!”elnevezésű 2.5 - 3 órás csapatépítő főzés során munkatársaik elkészítik a 3-fogásos ebédjük vagy vacsorájuk főételét bográcsban kreatív szakácsunk segítségével, szállodák gyönyörű zöld parkjában. A levest, a köretet és a desszertet pedig szállodánk biztosítja és szolgálja fel.”

Tudjon meg többet a Park Hotel Harkányról és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

Egy közös főzés a szálloda csodás parkjában mindig jó választás


Kérdései esetén keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.