Őszi konferenciák kivételes helyszíneken - Mi már nyáron készülünk!

2024. május 27., hétfő, 10:59

Még csak most kezdődik a nyár, de mi már az őszre koncentrálunk. Riportunkban bemutatjuk a Hotel & More Group páratlan helyszín kínálatát, melyek között kedvükre válogathatnak az őszi konferenciáik lebonyolításához.

Events & More: Ha konferencia, akkor miért éppen a Residence Balaton****superior Conference & Wellness Hotel Siófok?

Ágoston-Nyers Szandra, MICE Manager: "Szállodánk, a Residence Balaton****superior Conference & Wellness Hotel Siófok csendes kertvárosi részén helyezkedik el, kiválóan alkalmas konferenciák, kisebb létszámú felsővezetői elvonulások vagy meetingek megtartására. Konferenciatermeink az igényeknek megfelelő technikai felszereltséggel rendelkeznek: projektor, vetítő vászon, flipchart tábla, beépített hangtechnika, konferencia-szett és így tovább. A meetingek mellé különböző kávészünet opciókat kínálunk, ezáltal még komfortosabbá téve az itt-tartózkodást. Legyen szó akár aprósüteményes, szendvicses vagy esetleg exkluzívabb kávészünetről; vendégeink legnépszerűbb választása a 3-féle ízletes mártogatósból álló tál, zöldséghasábokkal. A megbeszélést követően, a mintegy 700 négyzetméteres Wellness Oázisunkban élvezhetik vendégeink a testi-lelki feltöltődést az év minden napján, kiszakadva a rohanó hétköznapok forgatagából. Beltéri medencéink, kül- és beltéri pezsgőfürdőink és szauna ceremóniáink megkoronázzák az itt eltöltött időt. Az este folyamán a büféasztalos vacsorát, igény szerint akár különböző extra szolgáltatásokkal is tudjuk színesíteni, többek között: pálinkakóstoló, interaktív borkóstoló (vakkóstoló) Sommelier közreműködésével, csokoládékóstoló, pezsgőkóstoló, sörkóstoló stb. Szívesen közreműködünk továbbá csapatépítő programok szervezésében és lebonyolításában is, mint például vitorlázás, speed boat bérlés, vagy pincészet látogatás a környéken. Sok szeretettel várjuk Önöket Siófokon!"

A konferencia és a pihenés egy helyen, a Residence Balaton****superior Conference & Wellness Hotel Siófokban


Events & More: Miben más a Hotel Lővér***superior Sopron, mint a többi konferencia helyszín?

Németh-Berki Nóra, Sales Manager: "A Hotel Lővér varázslatos világa tökéletes helyszínt nyújt konferenciák, tárgyalások és bankettek lebonyolítására. Mesés erdei környezetben elhelyezkedő szállodánk öt különböző méretű, modern technikával felszerelt rendezvényteremmel várja a kisebb és nagyobb eseményeket, akár 200 főig. Itt minden adott ahhoz, hogy egy rendezvény zökkenőmentes és emlékezetes legyen. A hosszadalmas konferenciák után wellness részlegünk gondoskodik a teljeskörű kikapcsolódásról. Érdemes elmerülni a 10 x 4,5 méteres medencében, lazítani a pezsgőfürdőben, és élvezni az infra- és finnszauna jótékony hatásait. A természet közelsége és nyugalma nemcsak a koncentrációt segíti, hanem teret ad a kreativitásnak is. A Hotel Lővérben zavartalanul pihenhetnek a Vendégeink, miközben a festői táj inspirálja és feltölti őket energiával. Azon vagyunk, hogy figyelmességeinkkel elvarázsoljuk és felejthetetlenné tegyük az itt-tartózkodást!"

Sopron zöld szívében, a Lőverekben várja a rendezvényre érkezőket a Hotel Lővér***superior Sopron


Events & More: Miért érdemes a Duna Relax Hotel****-t választani konferenciák helyszínének?

Tóth József, MICE Manager: "A Duna Relax Hotel**** tökéletes választás konferenciákhoz, ahol 2 db tágas, 100 nm2-es terem - egyikük három részre szekcionálható - várja a rendezvények résztvevőit. Emellett több kisebb, 55 és 25 nm2-es terem is Vendégeink rendelkezésére áll. Professzionális rendezvényes csapatunk gondoskodik arról, hogy az események gördülékenyen bonyolódjanak le, aminek sikerességét a számtalan visszatérő rendezvény is igazolja. Kávészünet bekészítéseink sokszínűsége garantálja, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Létszámtól függően ebédre háromfogásos menüt vagy ízletes büféasztalos étkezést kínálunk, vacsorára pedig mindig gazdag büféasztalos menü várja Vendégeinket. Napközben vagy délutáni kikapcsolódási igény esetén mindig kiváló választás a sétahajókázás a Dunán. A csapatépítő program lebonyolítható a gyönyörű kertünkben, esetleg Ráckeve utcáin is. Wellness részlegünkben igazán különleges élmények várják a látogatókat: szauna show, jóga és hangtál programok gondoskodnak a teljes kikapcsolódásról. Egy fárasztó nap után mindig kellemes felfrissülést nyújtanak ókori római wellness szolgáltatásaink, mint az úszómedence, a pezsgőfürdő, a hidromasszázs, a gejzír, a teabár, a gőzfürdő, a merülő medence, a finn szauna és a különféle masszázsok."

Lépjen be a pompás rendezvények világába a Duna Relax Hotel**** segítségével


Events & More: Milyen különleges szolgáltatásokat kínál a Bellevue Konferencia és Wellness Hotel Esztergom?

Bánkuti Gabriella, Szállodaigazgató: "Érdemes elmerülni az esztergomi Bellevue Hotel különleges atmoszférájában, ahol konferenciák és meetingek számára tökéletes helyszínt biztosítunk. A természet közelsége és a lenyűgöző kilátás a Dunára már önmagában is inspiráló, de szállodánk ennél is többet kínál. A 215 m2-es konferenciatermünk természetes fényárban úszik, közvetlen teraszkapcsolattal rendelkezik, és modern technikai felszereltséggel, valamint klímával ellátott. A terem rugalmasan alakítható, így igény szerint két különálló tárgyalóteremmé válhat. Ideális választás a 10-110 fő közötti létszámú rendezvényekhez, legyen szó konferenciáról, tréningről vagy üzleti találkozóról. Amikor az időjárás kegyes hozzánk, vendégeink a szakmai programok után felfedezhetik a Búbánatvölgy mesés túraútvonalait, vagy egy felejthetetlen sétahajózáson vehetnek részt a Dunán. A Bellevue Hotel nem csupán egy rendezvényhelyszín, hanem egy élmény, ahol a természet és a modern kényelem találkozik, hogy minden pillanat különleges legyen."

Bellevue Konferencia és Wellness Hotel Esztergom, ahol a természet ihlette elegancia és az üzleti élet összetalálkozik


Events & More: Hogyan biztosítja az Oxigén Family Hotel**** a konferenciák gördülékeny lezajlását és a kikapcsolódást is egyben a vendégek számára?

Bagdány Gábor, Szállodaigazgató: "Angol vidéki kúriák hangulatát idéző elegáns wellness hotelünk méltó helyszíne különböző konferenciáknak, ahol kiváló technikai felszereltséggel várjuk rendezvényekre érkezőket. Konferenciák és egyéb vállalati rendezvények is gördülékenyen megvalósíthatók, sikerorientált rendezvényes csapatunk és elkötelezett szállodai munkatársaink biztosítják, a felejthetetlen rendezvény élményt. A konferencia végeztével ki sem kell mozdulni az épületből ahhoz, hogy Vendégeink felfrissüljenek az egésznapos koncentráció után. Zen Spa wellness birodalmunkban tapintható a nyugalom és a harmónia, Japán hegyi tavat idéző úszómedence, szauna programok, ZEN meditációk és spa kezelések biztosítják a maximális feltöltődést."

Csodálatos erdei környezetben elhelyezkedő wellness szálloda, ahol rendezvénye sikere is megvalósul: az Oxigén Family Hotel****


Events & More: Mitől egyedi konferencia helyszín a Hotel Budapest?

Fekete Balázs, Szállodaigazgató: "Budapest történelmi Budai oldalán található Hotel Budapest nem csupán szálloda, hanem tökéletes helyszín konferenciák, képzések és meetingek lebonyolításához. Az ikonikus hotel számos híres filmforgatás helyszíne a mai napig, hiszen egyedi atmoszférával és stílussal várja vendégeit. A szálloda három rendezvényteremmel várja a Vendégeket, melyből a Berlin I. és II. összenyitása esetén akár 110 fő befogadására is alkalmas. A termek természetes és mesterséges fényben egyaránt tündökölnek. A teraszkapcsolatos étterem nemcsak kulináris élményeket kínál, hanem lenyűgöző panorámát is. A szálloda szobáiból lélegzetelállító kilátás nyílik a fővárosra, míg a Budai Várnegyed is könnyen elérhető."

Az ikonikus kör alakban pompázó Hotel Budapest, mindig kivételes események helyszíne


Events & More: Miért kivételes konferenciahelyszín a Balatonfüred Kongresszusi Központ?

Lengyel Lili, Központvezető: "A Balatonfüred Kongresszusi Központ modern, jól felszerelt 6 multifunkcionális szekciótermei tökéletes választás bármilyen típusú rendezvény esetén. A város központjában elhelyezkedő épület könnyen megközelíthető, a mélygarázsban a parkolás egyszerű és zavartalan. Az épület magas színvonalú infrastruktúrájának köszönhetően kényelmes és modern környezetet biztosítunk minden résztvevőnek. A teremkapacitás 10 főtől egészen 1.200 főig terjed, így garantálva az ideális helyszínválasztást. A központ kávézója biztosítja a prémium kávék vagy akár a helyi balatoni borok kellemes fogyasztását. Amennyiben rendezvényére bármilyen vendéglátási igény felmerülne, kizárólagos catering partnerünk ínycsiklandó ételekkel készül a résztvevőknek. Számunkra fontos, hogy a Balatonfüred Kongresszusi Központ ne csak egy helyszín legyen, hanem egy élmény, ahol minden részletre odafigyelünk, hogy rendezvényeink felejthetetlenné váljanak. Várjuk Önöket szeretettel a kongresszusi központunkban, ahol a természet és a modern elegancia találkozik, hogy kivételes eseményeket teremtsünk együtt!"

A Balatonfüred Kongresszusi Központ, ahol a Balaton nyugalma és a város pezsgése ötvöződik


Events & More: Miért választják sokan a székesfehérvári Castrum Hotel****-t konferencia helyszínnek?

Juhász Dóra, Sales Manager: "Partnereink leginkább azért választják szállodánkat, mert Budapesttől csupán 40 percnyi autóúttal elérhető, valamint a méltán híres koronázó város szívében, a történelmi belvároshoz közel található. Azért emelném ki a konferenciákat, mert az általában nagy létszámú érkezésekkel jár és rendezvénytermünk kiválóan alkalmas akár 150 fős eseményekhez, melyekhez igény szerint változatos kávészünet bekészítéseket, büféétkezéseket és hazai borokkal bővített italcsomagokat is biztosítunk.
A nap méltó lezárásaként, gasztronómiai és szabadidős program különlegességek várják a konferenciákra érkező Vendégeinknek. Program ajánlataink között szerepel például borkostoló, szabadulószoba vagy sárkányhajózás a Velencei tavon. De még számos egyéb felfedezésre váró programot is kínál a királyok városa és a Castrum Hotel**** Székesfehérvár!"

A tökéletes konferenciahelyszín: a királyok városában található, Castrum Hotel**** Székesfehérvár


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Rendezvénytípusok
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram