Barangolás a Hotel & More páratlan csapatépítő helyszínei között

2024. február 15., csütörtök, 09:49

Kalandos, rejtélyes, izgalmas és felejthetetlen! Ez mind igaz a Hotel & More Group szállodái nyújtotta csapatépítő lehetőségekre. Riportunkban bemutatjuk azokat a páratlan helyszíneket, ahol munkatársaikból egy igazi csapat válhat.

Events & More: Milyen nem mindennapi helyszínen lehet csapatépítést bonyolítani az Akadémia Hotel **** Balatonfüredben?

Molnár Dóra szállodaigazgató: „Az Akadémia Hotel**** környéke számtalan sportolási és aktív programot kínál, melyeket belecsempésztünk a csapatépítő programok közé. Célunk, hogy a pihenés mellett, aktív időtöltéssel is szolgáljunk a rendezvényre érkezőknek. Szezonális jelleggel a Balaton páratlan zöld övezete és fodrozódó vize számos aktív lehetőséget kínál csapatépítésre. A legnépszerűbb program vendégeink körében a vitorlázás, ami összehozza a munkatársakat és lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerjék egymást az iroda falain kívül is, egy kötetlen és szabad környezetben. Ezen kívül előszeretettel választják még a kerékpárbérlést, a szörfbérlést, a SUP-ozást, a gasztronómiai programokat, így például a borkóstolást vagy a Perla tetőteraszunkon a koktélozást, valamint a füredi vezetett városnézést is. Akkor se csüggedjenek, ha hidegebb időszakokban szerveznék meg eseményeiket, hiszen szállodánk közvetlen szomszédságában található a 3200 négyzetméteres, háromszintes Balatonfüredi Városi Uszoda és Szaunavilág, így beltéren is találunk ideális megoldást a feltöltődésre.”

Tudjon meg többet az Akadémia Hotel**** Balatonfüredről és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

Pezsgés előtti szélcsend a gyönyörű kilátással rendelkező Perla tetőteraszon


Events & More: Ha csapatépítés, akkor miért a Castrum Hotel**** Székesfehérvár?

Katz Péter szállodaigazgató: „Az ország középpontjában Székesfehérváron, Budapesttől csupán 40 percnyi autóútra helyezkedik el a Hotel & More Group egyik új szállodája a 4*-os Castrum Hotel Székesfehérvár, mely remek helyszínéül szolgál a céges meetingek mellett a csapatépítő rendezvényeknek is. Kétségkívül mondhatom, hogy az ország egyik legrejtélyesebb, legkalandosabb és legizgalmasabb csapatépítő program várja kedves vendégeinket Székesfehérváron! A város élő társasjátékában a résztvevők a főhősök és maga a város a játéktábla, ahogy a játékleírásban is szerepel. Fedezzék fel a várost és rejtelmeit okostelefonjuk segítségével és vidám csapatmunkával. Közben természetesen kis szünetet is tarthatnak egy kellemes kávé vagy egy finom ebéd mellett. Ha inkább nyugodtabb körülmények között szerveznék meg a csapatépítést, sok szeretettel ajánlunk egy különleges borkóstolási, vagy üzemlátogatási lehetőséget, ahol kiemelkedő borok ízvilágát tapasztalhatják meg ínycsiklandó ételek kíséretében. Hozzák össze a közösségüket a királyok városában!”

Tudjon meg többet a Castrum Hotel**** Székesfehérvárról és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

Kezdjék a reggelt a Castrum Hotel**** napsütötte teraszán egy finom kávé kíséretében


Events & More: Miért különleges csapatépítő tréning helyszín a soproni Hotel Lővér***superior?

Tölli Bálint szállodaigazgató: „Szállodánk csodás erdei környezetben, Sopron zöld szívében, a Lőverekben várja vendégeit. Az erdő nyugalma kreativitást és lendületet ad bármely céges rendezvénynek és csapatépítő programnak. A Sopronba látogatókat számtalan népszerű programlehetőség várja. Talán a legkedveltebb program a dűlőtúra, mely során bejárhatóak a Sopron környéki szőlőskertek borkóstolók és egy kis piknik kíséretében. Ha kedves vendégeink inkább a városba vágynának a zöld környezet helyett, akkor egy különleges városnézés kínálkozik, ami azért egyedi, mert az egész városnézés fő eleme egy Polaroid fényképezőkép, amellyel 4 db kép készíthető a kirándulás során. Ezeket a képeket az út végeztével egy Soproni útikönyvbe ragaszthatják, és felejthetetlen élményekkel térhetnek haza a résztvevők. Személy szerint nekem nagy kedvencem az az aktív program, ahol a látogatók igazi szüreti tapasztalatokkal lehetnek gazdagabbak. Ámde szemfülesnek kell lenniük, mivel a borismertetés végén egy vetélkedő alkalmával kiderül, hogy melyik csapatnak sikerült teljes mértékben odafigyelni a borászok szavaira...”

Tudjon meg többet a Hotel Lővér*** Sopronról és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

Ébredjen minden reggel madárcsicsergésre a soproni Hotel Lővér***superior-ban és kezdje csapatépítő tréningjét a gyönyörű fenyvesekben


Events & More: Miért választják sokan csapatépítő tréningük helyszínéül a Duna Relax Hotel****-t Ráckevén?

Tóth József MICE Manager: "Budapesttől alig 1 órára Duna-parti környezetben található a Duna Relax Hotel, ami céges rendezvények, csapatépítők ideális, közkedvelt helyszíne. Legyen szó akár benti, akár kinti, a Dunához köthető csapatépítő programról, az ideális választás mi vagyunk. Ezt igazolja rengeteg elégedett és újból visszatérő rendezvényünk/vendégünk. Sétahajókázás, sárkányhajózás, csapatra/egyénre szabott csapatépítő programok széles skálája, „csocsó-rex-pingpong”-al felszerelt termünk, rugalmas rendezvényszervezők várják Önöket. Különböző méretű konferenciatermeink, zárt kerti részeink garantálják, hogy mindenki megtalálja a számára ideális helyszínt. Csak pihenni szeretne? Erre is tudunk megoldást: szauna show, hangtál program-hangtál fürdő, jóga várja az érdeklődőket. Kérjen ajánlatot még ma!"

Tudjon meg többet a Duna Relax Hotel**** Ráckevéről és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

A Duna Relax Hotel**** nyugalmas, harmonikus környezete ideális hely arra, hogy összekovácsolják csapatukat


Events & More: Miért érdemes a noszvaji Oxigén Family Hotel****-t választani csapatépítő tréning helyszínéül?

Bagdány Gábor szállodaigazgató: " Szabadtéri csapatépítő programhoz mi más lenne ideálisabb helyszín, mint az ország legtisztább levegőjű települése, Noszvaj? Az Oxigén Family Hotel a Bükk hegység déli kapujában, varázslatos 4 hektáros ősfás parkban található. Számos outdoor programlehetőség kínálkozik a környéken, így például borkóstolás a közeli pincészetekben, túrázási lehetőségek, barlanglakások megtekintése vagy a De la Motte Kastély meglátogatása. Méltán büszkén ajánljuk a ZA ZEN meditáció lehetőségét, ami egyszerre szolgálja a test pihenését és a szellem nyugalmát. A meditációs program már egyszeri kipróbálása után is érezhető mértékű a megnyugvás, a belső béke és a kipihentség. A „Japán teakóstolás ízelítő eredeti japán teafüvekkel” programelemmel pedig megkoronázhatóak a szállodánkban eltöltött varázslatos napok."

Tudjon meg többet a noszvaji Oxigén Family Hotel****-ről és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

A Zen Spa ideális hely arra, hogy a mozgalmas csapatépítő programok után egy kis lelki felfrissülés is teret nyerjen


Events & More: Mitől lesz egyedi egy csapatépítő tréning a noszvaji Tündérkert Hotelben?

Bagdány Gábor szállodaigazgató: „A Tündérkert Hotel alig több mint egy órányira található Budapesttől és csupán 10 percre van Egertől, egyik legkedveltebb történelmi városunktól. A vintage stílusú erdei szálloda a De la Motte Kastély ősfás parkjában várja vendégeit a legendáival, különleges erdei kalandokkal, történelmi felfedezésekkel és a szálloda frissítő fürdőházával, valamint élményteli programokkal legyen szó csapatépítésről, tréningről vagy egyéb céges rendezvényről. Ha a szálloda vagy a kastély rejtelmes falai között szeretnék szervezni csapatépítő tréningüket, akkor a „ De la Motte Kastély rejtelmei” játékot javasoljuk, azaz egy kalandos nyomozás izgalmait. Derítsék fel De la Motte ezredes báró Vécsey Annának írt szerelmeslevelének titkát, mely sok éven át a kastély falai között, ismeretlen helyen lapult és mint kiderült, további rejtély is övezi... Ha inkább a szabad levegőre vágyódnának, egy különleges gasztrotúrára invitáljuk Önöket, melynek sajátos alappillére maga a környék és a páratlan noszvaji ételek felfedezése két keréken. Egy kulináris kerékpártúra, amely során Noszvaj nevezetességei mellett, finomabbnál finomabb ételeket és italokat is kóstolhatnak a résztvevők. Hagyják, hogy a kastély rejtelmei és Noszvaj varázsa összekovácsolja a csapatot!”

Tudjon meg többet a Tündérkert Hotel Noszvajról és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

A De la Motte kastély rejtelmei csak Önre és csapatára várnak, hogy felfedezzék őket


Events & More: Milyen csapatépítő programlehetőségeket kínál a Residence Hotel Balaton**** superior Conference & Wellness Hotel Siófokon?

Ágoston-Nyers Szandra MICE manager: „Szállodánk Siófok csendes kertvárosi részén helyezkedik el, kiválóan alkalmas csapatépítő rendezvények lebonyolítására, maximum 140 főig. A nálunk megszálló rendezvény résztvevők között igazán közkedvelt helyszín privát Balaton-parti strandunk, amely nem csak nyáron, hanem tavasszal és ősszel is rendelkezésre áll külső csapatépítő programok megtartása céljából (például tutajépítés). Szállodán belül - igény szerint - szervezünk interaktív bor-,víz-, és csokoládékóstolót, kaszinó estet, míg a szállodán kívül „bográcsos együtt főzést”, amely során az előkészített alapanyagokból a vendégek maguk készítik el ételeiket (természetesen séf felügyelete mellett) és fogyasztják el azokat. Ezeken kívül játéktermünk is (ping-ponggal, csocsóval, rex asztallal és darts-sal) a vendégek rendelkezésére áll.”

Tudjon meg többet a siófoki Residence Hotel Balaton**** superior Conference & Wellness Hotelről és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

Csapatépítő tréningek utáni játék és lazítás vár a Residence Hotel Balaton**** superior Conference & Wellness játéktermében


Events & More: Milyen páratlan csapatépítő élménnyel szolgál a REED Luxury Hotel & Bistro***** Siófok?

Kovács Gergő Front Office Manager: „Siófok, balatonszéplaki részének igazi ékköve a 23 szobás, 48 fő kapacitással rendelkező REED Luxury Hotel & Bistro. A kellemes, nyugodt környezetben elhelyezkedő szálloda méretéből adódóan ideális választás kisebb céges események, felsővezetői workshopok és szakmai tréningek szervezésére. Vendégeinknek lehetősége van a szálloda által szervezett (például csapatos kvíz verseny), vagy akár külső szolgáltató által biztosított programokon is részt venni.
A szálloda kialakításának köszönhetően lehetőségünk van egy-egy esemény számára akár kizárólagos használatot biztosítani, elősegítve az esemény diszkrécióját és hatékonyságát. Teljes kizárólagosság esetén hajnalig tartó zenés-táncos szórakozás is biztosított. A modern technikával felszerelt, természetes fénnyel rendelkező, multifunkcionális konferenciatermünk minden igényt kielégít, amit az egyénre szabható gasztronómiai kínálatunk, és wellness részlegünk egészít ki.
Étkezési lehetőségeinket a rendezvény résztvevőinek számához és igényeihez igazítjuk, legyen szó elegáns tányérszervízes vagy büféasztalos kínálatról, akár egyedi menüsorral. A wellness lehetőségek széles választékát kínáljuk, köztük szezonális kültéri medencével, beltéri jakuzzival, finnszaunával, infra szaunával és gőzkabinnal.”

Tudjon meg többet a REED Luxury Hotel & Bistro*****-ról és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

A Maldív-szigetek hangulata beszűrődik a közösségépítés légkörébe is


Events & More: Milyen csapatépítő lehetőségek vannak beltéren és kültéren a Bellevue Konferencia és Wellness Hotelben?

Bánkuti Gabriella szállodaigazgató: „Szállodánk Esztergom üdülőövezetében Búbánatvölgyben helyezkedik el csodálatos kilátással a Dunára. A 215 m²-es konferenciatermünk ideális színhelye kisebb és nagyobb létszámú rendezvények minőségi lebonyolítására. A nálunk megszálló rendezvény résztvevők teljes körűen élvezhetik szállodánk által nyújtott wellness szolgáltatásokat. Szauna világunk a relaxálás és egészségmegőrzés optimális helyszíne, ahol a felfrissülését finn- és bioszauna, gőzkabin és illatkamra szolgálja. A fürdőzés szerelmeseit 3 fedett, beltéri medencénk várja: élménymedence, melegvizes pihenőmedence és pezsgőfürdő, míg május 1. és szeptember 30. között kültéri medencénk is fürdőzésre hívogat. Csapatépítésre érkező vendégeink kedvenc időtöltése a ping-pong, csocsó és darts versenyek, valamint a helyi borokból összeállított borkóstoló programunk. Az aktív sport szerelmesei számára a környék számos felfedezésre hívogató túraútvonalat kínál, akár kerékpárral, akár gyalogosan.”

Tudjon meg többet az esztergomi Bellevue Konferencia és Wellness Hotelről és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

A Bellevue Konferencia és Wellness Hotel számos programot biztosít beltéren és a lenyűgöző Dunakanyar övezetében is


Events & More: Miben más a csapatépítés a Fried Kastély*** Hotelben?

Borsi Boglárka szállodaigazgató: " Ha csapatépítés, akkor a Fried Elvarázsolt Kastély*** Hotel, kiváló helyszín, Tolna Vármegyében, mindössze 110 km távolságra Budapesttől. A három hektáros területen, klasszikus, chateau-adottságokkal, szőlő-dűlők ölelésében és a franciapark környezetében található történelmi épületünk, valamint wellness központunk ideális elhelyezés vendégeinknek. Számtalan játék és kikapcsolódási lehetőséget kínálunk, kül- és beltéren, az autentikus gasztro-programjaink mellett. Jöhetnek hozzánk szüretelni, bort kóstolni, vagy akár kültéren főzőcskézni. Szállodánk mottója…. „kikapcsolódás és pihenés felsőfokon”!"

Tudjon meg többet a simontornyai Fried Kastély*** Hotelről és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

A kastély parkja ideális outdoor csapatépítő helyszín


Events & More: Miben egyedi a zirci Forest Hills Hotel**** & Golf, ha csapatépítésről van szó?

Földi Gábor szállodaigazgató: „Budapesttől csupán másfél órányi távolságra, a bakonyi erdő közepén, közel 50 hektáros parkosított területen „rejtőzködik” a szállodánk és 25 hektáron megépített 2x9 szakaszos golfpályánk, valamint a teniszpályánk. Golfpályánk kitűnő gyakorlási feltételeket biztosít mindazoknak, akik még nem tartottak golfütőt a kezükben, és azoknak is, akik már a golf sport „megszállottjai” lettek. A céges rendezvények szervezői, amikor első alkalommal érkeznek hozzánk, szinte minden esetben megrendelik a „bemutató golf” programunkat. A golfozás mellett egyre inkább nagyobb érdeklődés mutatkozik a „footgolf játék” iránt is, amely magában hordozza a labdarúgás minden szépségét, eleganciáját, elegyítve a golf szabályaival, miközben egyéni teljesítményre sarkallja összes résztvevőjét.”

Tudjon meg többet a Forest Hills Hotel**** & Golf-ról és kérjen ajánlatot csapatépítő tréningjére itt.

Forest Hills Hotel**** & Golf a Bakony fővárosában, Zircen várja a csapatépítésre érkezőket


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram