Balatonfüred Kongresszusi Központ Díjesőben

2024. június 17., hétfő, 13:57

Komoly sikereket ünnepelhet a Balatonfüred Kongresszusi Központ, amely nemrégiben két rangos díjjal gazdagodott.

A nemzetközi BigSEE Architecture 2024 építészeti díj és a hazai Business Excellence 2024 „Legjobb vidéki rendezvényhelyszín” díj elnyerése kapcsán beszélgettünk a központ igazgatónőjével, Lengyel Lilivel.

Events & More: Milyen érzés, hogy a Balatonfüred Kongresszusi Központ épülete BigSEE Architecture 2024 díjas lett és elnyerte a Business Excellence 2024 díjat is a „Legjobb vidéki rendezvényhelyszín” kategóriában?



Lengyel Lili, Központigazgató:

"Nagy örömmel értesültünk, hogy a Középülettervező Zrt. BigSEE Architecture 2024 nemzetközi építészeti díjat kapott Szlovéniában két projekttel, ebből az egyik a Balatonfüred Kongresszusi Központ, ami a „kulturális létesítmény” kategóriában kapott elismerést. A Business Excellence díj elnyerése pedig visszaigazolása annak, hogy rendezvényhelyszínként is a legmagasabb színvonalat képviseljük."

A kivételes Balatonfüred Kongresszusi Központ kívülről | forrás: Hotel & More Group

Events & More: Mit gondol, mi tette lehetővé a Business Excellence 2024 Legjobb vidéki helyszín díj elnyerését?



Lengyel Lili, Központigazgató:

"A siker kulcsa a csapatmunka és az elkötelezettség. A kongresszusi központ összes dolgozója szívvel-lélekkel dolgozik az események sikeres megszervezésén és a magas vendégélményt eredményező lebonyolításán. Emellett természetesen a modern építészeti és technikai megoldások, valamint a rendezvényszolgáltatások széles kínálata nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ilyen elismerésben részesüljünk."

Klemm Balázs, a Hotel & More Group vezérigazgatója átveszi a Business Excellence díjat | forrás: turizmus.com

Events & More: Hogyan befolyásolják ezek a díjak a központ jövőbeli működését?



Lengyel Lili, Központigazgató:

"Ez a két díj is hozzájárulhat ahhoz, hogy nem csak a hazai, hanem a nemzetközi piacon is növelje a központ ismertségét és presztízsét. Reméljük, hogy ezáltal még több nemzetközi konferenciának és rendezvénynek adhatunk otthont, ami hozzájárul az üzleti turizmus fejlődéséhez."

A Balatonfüred Kongresszusi központ impozáns Aulája | forrás: Hotel & More Group

Events & More: Miért a Balatonfüred Kongresszusi Központot válasszák az érdeklődők, ha rendezvényekről van szó?



Lengyel Lili, Központigazgató:

"A Balatonfüred Kongresszusi Központ valóban kiemelkedik a Balaton parti rendezvényhelyszínek közül a fantasztikus elhelyezkedés, a professzionális multifunkcionális infrastruktúra, a rugalmas térrendezés, a gyönyörű környezet és a szakértői rendezvényszervező csapat révén. Bár kongresszusi központ az épületkomplexum elnevezése, ettől függetlenül az üzleti rendezvényeken túl kulturális események lebonyolítására is kiválóan alkalmas, hiszen a plenáris terem mind felszereltsége, mind akusztikája tekintetében versenybe szállhat bármelyik neves hangverseny- vagy színházteremmel.

A 650 férőhelyes plenáris terem, valamint a szabadon variálható 6 szekcióterem, 1 kiállítótér, 1 ültetett fogadásokra is alkalmas aula és több kisebb terem is tökéletes helyszínt biztosítanak bármilyen típusú rendezvény esetén, legyen az kongresszus, konferencia, csapatépítő, workshop, képzés, színházi előadás, filmbemutató, koncert, gálavacsora vagy megbeszélés. Nagyon fontos megemlíteni, hogy minden teremnek saját vetítő-, hang- és fénytechnikája van, valamint a beépített streamrendszer, továbbá tolmácsfülke is emeli az események színvonalát. A Kongresszusi Központ jelenleg az egyik legnagyobb befogadóképességű rendezvény helyszín a Balaton északi partján, sőt országos szinten is."

A 650 fő befogadására alkalmas Plenáris terem | forrás: Hotel & More Group

Events & More: Milyen visszajelzéseket kaptak a rendezvényrésztvevőktől és a szervezőktől?



Lengyel Lili, Központigazgató:

"A visszajelzések rendkívül pozitívak. Ügyfeleink nagy örömmel veszik, hogy segítséget nyújtunk a szállásfoglalásban is, a központ közelében számos szálláslehetőség adódik, legyen szó például az Akadémia Hotel**** Balatonfüredről. A résztvevők és a szervezők egyaránt dicsérik az épület modernségét, a kiváló szolgáltatásokat és a professzionális rendezvényszervező csapat munkáját. Ez is megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk."

Bepillantás a Balatonfüred Kongresszusi Központ rendezvényéletébe I forrás: Hotel & More Group

Tudjon meg többet a Balatonfüred Kongresszusi Központról és kérjen ajánlatot céges rendezvénye helyszínére itt.

Kérdései esetén keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Rendezvénytípusok
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram