Blog

Rendezvények a történelem belengte falak mögött Kalocsán
2022. március 23.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a kalocsai Pilvax Hotel**Superior igazgatóját, Turóczi Zoltánt kérdezzük a szállodában lebonyolítható rendezvényekről.
Több mint 5 évtizede a vendégekért - egy ikonikus rendezvényhelyszín a főváros felett
2022. január 19.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most Fekete Balázst, a II. kerületben található körszálló, azaz a Hotel Budapest igazgatóját kérdezzük a szállodában lebonyolítható rendezvényekről.
Tudja milyen Balatonfüred Aurája?
2021. szeptember 15.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most Balatonfüred egyik prémium szállodájában, az Aura Hotelben lebonyolított tréningekről és képzésekről kérdezzük Nyári Klaudia Front Office Managert.
Stresszes irodai meeting helyett válassza inkább az üdítő Hévízt!
2021. július 7.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a hévízi Hotel FIT Front Office Manager-ét, Turi Gergelyt kérdeztük a szállodában lebonyolítható kihelyezett céges meetingekről és tréningekről.
Már mindenkinek világos? Ha csapatépítő, akkor Balatonvilágos!
2021. június 14.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a balatonvilágosi ősfás parkszakaszon található Világos Hotelben lebonyolított csapatépítő tréninglehetőségekről kérdeztük Szegedi Gábor szállodaigazgatót.
Füredi naplemente koktéllal a kézben az Akadémia Hotel****-ben
2021. június 2.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a Balaton fővárosában, Balatonfüreden található Akadémia Hotel **** -ben lebonyolított tréningek és képzések különlegességeiről kérdeztük Molnár Dóra igazgatónőt.
Madárcsicsergés, természetközeliség, golf és wellness – mindez egyben a zirci Forest Hillsben!
2021. május 19.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a zirci Forest Hills Hotel**** & Golf igazgatóját, Földi Gábort kérdeztük a szállodában és a szálloda közvetlen zöld környezetében lebonyolítható exclusive felsővezetői tréningekről.
Örömanya szervezte meglepetés esküvő a lilaakác lugas alatt
2021. március 10.
5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most fellebbentjük a fátylat a budapesti Klebelsberg Kastély rendezvényházában és kastélyparkjában szervezett esküvők különlegességeiről, titkairól és egy igazán megható történetet is megoszt velünk Schmitt Gréta, a kastély igazgatónője.
Új arculattal jelentkezik az Events & More
2021. február 24.
A Hotel & More Group arculatváltása során megújult a cégcsoport rendezvénybrandjét képviselő www.eventsandmore.hu helyszínkereső honlap is.
eventsandmore.hu – több mint online rendezvényhelyszín kereső
2021. február 17.
Egy sikeres rendezvény megvalósításához elengedhetetlen a megfelelő rendezvényhelyszín megtalálása. Jól tudjuk ezt a Hotel & More-nál is, ezért fejlesztettük ki és indítottuk el online helyszínkereső szolgáltatásunkat, az Events & More-t.
előző 12 következő
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram