Egy szálloda, ahol festői szépségű környezetben találkozik az üzlet és a pihenés

2024. január 22., hétfő, 09:26

5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most az esztergomi Bellevue Konferencia és Wellness Hotel igazgatónőjét, Bánkuti Gabriellát kérdezzük a szállodában lebonyolítható rendezvényekről.

Events & More: Miért különleges rendezvényhelyszín a Bellevue Konferencia és Wellness Hotel?
Vendégeink gyakran említik a távozásnál, hogy nem mindennapi élmény volt a Duna látványára ébredni, hiszen 75 db szobánk egy része Dunai panorámás, ahogy a 120 fő befogadására alkalmas konferenciatermünk, valamint a Tiffany Éttermünk is. Vendégeink előszeretettel ülnek ki a Panoráma teraszunkra egy frissítő kávéval, amikor épp szünetet tartanak egy megbeszélés vagy konferencia közben.

A Bellevue Konferencia és Wellness Hotel Komárom-Esztergom vármegyében, Esztergomban található


Milyen szolgáltatásokat tudnak igénybe venni a rendezvényeken résztvevők?
Minőségi rendezvény cateringgel várjuk vendégeinket, legyen szó kávészünetekről, tányérszervizes vagy büféasztalos étkezésekről, vagy különböző italcsomagokról. Szállodánk étterme, a 150 fő kapacitású Tiffany Étterem kínálatában egyaránt megtalálhatóak a magyar konyha hagyományőrző fogásai és a nemzetközi gasztronómia ínyencségei.

A festői Dunakanyar egyik legszebb fekvésű étterme, lenyűgöző panorámával a Dunára


Mekkora létszámú rendezvények esetén esik a választás a Bellevue Konferencia és Wellness Hotelre?
Szállodánk egy 215 m2-es konferenciateremmel rendelkezik, amely természetes megvilágítású, légkondicionált és modern technikai eszközökkel felszerelt. A terem igény esetén két szekcióteremmé alakítható, így tökéletesen alkalmas konferenciák, termékbemutatók, kiállítások, céges rendezvények, csapatépítő tréningek és esküvők lebonyolítására. A létszámokat tekintve 10-110 fő közötti események a leginkább jellemzőek.

Rendezvényre kész a Konferenciaterem


Az egész napos rendezvény után mivel tölthetik a vendégek a szabadidejüket?
A hosszadalmas konferenciák vagy tréningek után wellness-fitness épületszárnyunk a legjobb választás a felfrissülésre, a professzionális pihentetésre. Szállodánk wellness világa komplex egészségmegőrző és kényeztető szolgáltatásokat kínál vendégeinek. A 70 m2 vízfelületű, 1,2 m vízmélységű élménymedencénk mellett a finn szauna, a gőzkabin, a sókabin, az illatkamra és bio szauna is segítik a felfrissülést.

A wellness részleg igazi felfrissülésre hívogat


Mi a legnépszerűbb szolgáltatás vagy programelem, amit soha nem hagynak ki a rendezvényekre érkezők?
Szerintem nem meglepő, ha az imént említett wellness részlegünk szolgáltatásait sorolnám az első helyre, amit szinte soha nem hagynak ki a rendezvényeink résztvevői. Családi rendezvények esetén a kisgyermekes családok pihenésére is gondoltunk, melynek megkönnyítésére szolgál a házunkban lévő Lurkó-kuckó, ahol színes játékkínálattal szórakoztathatják magukat és egymást a legifjabb generációk tagjai. Míg a serdülő korú fiatalok az XBOX játékbarlangban virtuális játékokon vezethetik le felesleges energiáikat. Rengeteg látnivaló és kirándulóhely is található a hotel környékén, ahová a vendégeink szintén szívesen ellátogatnak, köztük a neves fellegvárhoz, azaz a Visegrádi várhoz vagy az Esztergomi Bazilikához.

Bepillantás egy kétágyas szobába


Tudjon meg többet a Bellevue Konferencia és Wellness Hotelről és kérjen ajánlatot céges rendezvénye helyszínére itt.

Kérdései esetén keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram