Országszerte várják a Hotel & More szállodák rendezvényhelyszínei

2024. szeptember 17., kedd, 01:22

Legyen szó konferenciáról, workshopról, csapatépítő tréningről vagy meghitt hangulatú családi eseményről, a Hotel & More szállodák mindenre kínálnak megoldást!

Ismerje meg a Hotel & More Group páratlan helyszín kínálatát, melyek között kedvére válogathat a következő időszakra tervezett céges és privát események lebonyolításához.


Budapest és környéke



Aki gyorsan elérhető, fővárosi helyszínben gondolkodik, választhatja a Városmajor közelében emelkedő 289 szobás, lélegzetelállító panorámával bíró ikonikus Körszállót, a Hotel Budapestet. Különleges hangulatú, szép parkkal rendelkező helyszínünk a Hűvösvölgyben található Klebelsberg Kastély. Dél-Pesten, jól megközelíthető helyen található a modern és különleges létesítmény, a Bozsik Aréna, ami egyben Sportközpont és attraktív rendezvényhelyszín is.


A fővároshoz közel, könnyen megközelíthető városainkban is különleges helyszíneket ajánlhatunk. A Duna Relax Hotel**** felnőttbarát szálloda Ráckevén, a Kis-Duna partján fekszik, Budapesttől 47 km-re. Ideális helyszíne dedikált tréningeknek, továbbképzéseknek, ha egy kicsit el szeretne távolodni a város zajától, ám közeli rendezvényhelyszínt keres. A Bellevue Konferencia és Wellness Hotel a festői szépségű Dunakanyarban, Esztergomban fogadja vendégeit. A szálloda a belvárostól 5 km-re, a Búbánatvölgyben helyezkedik el, csodálatos kilátással a Dunára. Székesfehérváron, a történelmi belváros szélén, alig 300 méterre a város főbb nevezetességeitől, minőségi szolgáltatásokat nyújtó négy csillagos városi szállodánk, a Castrum Hotel**** várja a konferenciák, partnertalálkozók, csapatépítők és felsővezetői meetingek résztvevőit.


Balaton és környéke



Budapesttől alig másfél órányi autóútra, a Balaton északi partjának fővárosában, Balatonfüreden, a híres Tagore sétánytól mindössze 5 perc sétára található a Balatonfüred Kongresszusi Központ épületkomplexuma, melynek modern és jól felszerelt multifunkcionális termei kiválóak bármilyen típusú rendezvényre, legyen az kongresszus, konferencia, workshop, tréning, színházi előadás, filmbemutató, koncert, gálavacsora vagy megbeszélés. A központ büszkélkedhet egy tágas, 650 fő befogadására alkalmas plenáris teremmel, melyben beépített hang-, fény- és vetítés technika biztosítja a kiváló akusztikáját. Ha szállásra is szükség van, a kongresszusi központ és a Városi Uszoda közvetlen szomszédságában elhelyezkedő Akadémia Hotel**** Balatonfüred a tökéletes választás. A szállodától néhány perc alatt elérhető a Balaton part és a városközpont, Perla


Ha rendezvényét a Balaton déli partjára tervezi, Siófoki szállodáink elegáns, de meghitt, családias környezetet kínálnak Budapesttől csupán 1 órányi távolságra. A Residence Hotel Balaton****superior Conference & Wellness Hotel a város központjától alig 900 méterre, csendes, kertvárosi övezetben fekszik. A Balatontól mindössze 100 méterre található modern, exkluzív kialakítású szálloda privát stranddal, Balaton-parti bárral rendelkezik. A szálloda elhivatott csapata több ezer sikeres esemény tapasztalatával biztosítja rendezvénye zökkenőmentes és színvonalas szervezését, lebonyolítását, miközben Ön teljes figyelmét az üzleti ügyeire és vendégeire irányíthatja!

Amennyiben öt csillagos élményt keres, a szintén Siófokon található 23 szobás REED Luxury Hotel & Bistro***** az Ön helyszíne. A modern építészeti megoldásokkal kialakított, Maldív-szigetek hangulatát idéző hotelben minden rendezvényt különleges élménnyé varázsolnak. Ideális választás esküvők, konferenciák, üzleti találkozók és egyedi események szervezéséhez.

Ha a város tradicionális üdülőövezetében fekvő Nostra Hotel Siófokra esik a választás, a teljes szobakapacitás igénybevétele, zártkörű rendezvény esetén lehetőség van maximum 45 fő részére képzések, csapatépítők, céges elvonulások lebonyolítására.

A Világos Hotel Balatonvilágos közvetlenül a Balaton partján fekvő, saját stranddal rendelkező rendezvényhelyszínünk. Az ősfás környezetben hamisítatlan balatoni érzés kerít hatalmába minden résztvevőt, aki ide érkezik rendezvényére. A szálloda több szempontból kiváló csapatépítő helyszín. Egyrészt a gyönyörű Balaton parti elhelyezkedés biztosítja a tréningek részvevőinek a nyugalmat és a kikapcsolódásra alkalmas környezetet. Másrészt pedig a sportolási lehetőségek kimeríthetetlen tárháza (műfüves futballpálya, kosárlabdapálya, strandröplabda pálya, …) vár a csapatépítésre vágyókra, legyen az céges csoport -, vagy akár sportcsapat.


A Balaton környéki Hotel FIT Hévíz a gyógyhatásáról méltán híres Hévízi-tótól 800 méterre, nyugodt környezetben található. A gyógyszálloda ideális helyszíne kisebb létszámú megbeszéléseknek, felsővezetői meetingeknek, szemináriumoknak, képzéseknek, tréningeknek, csapatépítőknek és kreatív foglalkozásoknak. A Budapesttől 1 órányi autóútra fekvő Simontornyán, a Balaton környéki, csendes kisvárosban áll a Fried Kastély*** Hotel, egy álomszép, több hektáros birtokon, ahol a francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak igazán nyugodt környezetet biztosítanak mindenféle eseményhez, amit a kastély saját borát kínáló borospince és borterasz tesz különlegessé. A hatalmas szabad tér számtalan játék és kikapcsolódási lehetőséget kínál az autentikus gasztro-programok mellett. Jöhetnek ide a csapatok szüretelni, bort kóstolni, vagy akár kültéren főzőcskézni.


Alföldi helyszínek



Az Outlet Hotel Polgár**** 2017-ben épült, elegáns, modern kialakítású szálloda, amely a Polgár mellett elhaladó M3-as autópálya mentén helyezkedik el. Egyedi stílusos helyszín, ahol rendezvényéhez a komfortos környezet és a teljes körű technikai felszerelés mellett a színvonalas catering és a tapasztalt, mindenben segítséget nyújtó személyzet is biztosított.

Budapesttől 169 km-re, autópályán kevesebb, mint 2 órára, a Dél-Alföld legnagyobb városában található a Science Hotel**** Szeged, a város első dizájnszállodája. A hotel modern berendezésével és technológiai megoldásaival a helyi cégek üzleti partnereire, a szegedi tudományos életre, valamint annak szereplőire koncentrálva került kialakításra.

Budapesttől autópályán utazva 185 km-re, Nemesnádudvaron található a Katarina Birtok. A panzió nyugodt környezetben kínál barátságos, biztonságos szálláslehetőséget céges és privát rendezvények, osztálykirándulások, illetve táborozások résztvevőinek. A Katarina Birtok saját borozója 10 perc sétára található. A rendezvényházként is működő borozó, a kézműves mintabolt és bemutató pincehelyszín hozzájárul a helyi termékekre – különösen a borra – épülő rendezvények színesítéséhez.


Borvidék



A Bükk lábánál található Noszvaj kiváló lehetőségeket rejt csapatépítő programokhoz, tréningekhez, konferenciákhoz, ahol a természet és a finom ízek szerelmesei és az aktív kikapcsolódást kedvelők is megtalálják számításukat. A falu alig több mint másfél órányira van Budapesttől és mindössze 10 percre Egertől, egyik legkedveltebb történelmi városunktól. A négyhektáros ősfás parkban fekvő, angol vidéki stílusban kialakított Oxigén Family Hotel**** csodálatos erdei kilátással, természetes megvilágítással rendelkező, különleges elhelyezkedésű erdei wellness szálloda, a 21. század modern technikai eszközeivel, légkondicionált, elegáns és jól felszerelt rendezvénytermekkel rendelkező kiváló vidéki üzleti rendezvényhelyszín. Szintén Noszvajon található a De la Motte kastély és a hozzá kapcsolódó Tündérkert Hotel, a kivételes, bankettspecialista rendezvényhelyszín. A dúsan burjánzó 6 hektáros erdővel és botanikus kerttel körül ölelt szálloda és kastély legendáival, különleges erdei kalandokkal, történelmi felfedezésekkel és a szálloda frissítő fürdőházával élmény teli programokat kínál. A szálloda modern technikai eszközökkel felszerelt rendezvénytermei kiválóan megfelelnek esküvők, exkluzív fogadások és gálavacsorák, valamint üzleti tárgyalások, konferenciák, csapatépítő tréningek megrendezésére.

Budapesttől 213 km-re, Sopronban, a város legszebb részén, az erdők közvetlen szomszédságában található a Hotel Lővér*** superior. A Lövérekben, varázslatos, nyugodt környezetben található hotel tökéletes helyszíne különböző rendezvényeknek. A szálloda különtermei, saját pihenőparkja és a lélegzetelállítóan szép erdei környezet mellett az itt tartott esküvők, konferenciák és tréningek programját színesítik a Fertő tó egyedülálló adottságai és Sopron város szórakozási lehetőségei.


Határon túl



A Thermal Resort Lendava*** Szlovéniában, Lendván található, nem messze a magyar és horvát államhatártól. A szálloda az apartmankomplexummal és a kempinggel összekötve változatos szálláslehetőséget biztosít az ide érkezőknek. Mindezt kiegészíti a gazdag termálkínálat, amely a léleknek és a testnek egyaránt igazi feltöltődés. A szálloda 350 fős étterme és a 120 fős konferencia terme kiválóan alkalmas konferenciák, szemináriumok, felsővezetői meetingek, workshopok, indoor csapatépítő tréningek, képzések és privát események lebonyolítására.

A Hotel Concordia egy különleges, színvonalas városi szálloda Székelyföldön, Marosvásárhely szívében. Ez a kellemes hangulatú szálloda egy 55 m2-es rendezvényteremmel várja a kisebb konferenciák, termékbemutatók, szemináriumok, csapatépítők, képzések és felsővezetői tréningek résztvevőit.

A közelmúltban Kassán megnyitott Márai Bisztró épülete korábban a híres Megay cukrászdának, később pedig a Carpano-nak adott otthont. A Márai Bisztró nemcsak egy étterem, hanem egy kulturális találkozópont is, ahol a hagyományos magyar konyha szerelmesei igazi gasztronómiai kalandokban részesülhetnek. A pinceszinten található rendezvényterem külön borospincével és körbejárható Welcome asztallal kiváló helyszíne családi összejöveteleknek, céges csapatépítő tréningnek, bor- és párlatkóstolónak, vagy akár egy különleges céges karácsonynak.


Ha bizonytalan abban, hogy a tervezett eseményhez melyik a tökéletes helyszín vagy már a konkrét ajánlattal kapcsolatban szeretne tanácsot kérni, forduljon bizalommal a Hotel & More Értékesítési és Marketing Igazgatójához:

Nagyváradi Gábor
+36 70 199 8101
salesdirector@hotelandmore.hu

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Rendezvénytípusok
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram