Csúcstalálkozók: Felsővezetői meetingek kivételes helyszíneken

2024. március 26., kedd, 15:52

Egyedülálló élmények és eredményes tárgyalások a Hotel & More szállodáiban. Riportunkban bemutatjuk azokat a kivételes helyszíneket, ahol garantált a siker és a pihenés minőségi körülmények között.

Events & More: Milyen különleges szolgáltatásokat kínál a Residence Balaton****superior Conference & Wellness Hotel?

Ágoston-Nyers Szandra, MICE Manager: "Szállodánk, a Residence Balaton****superior Conference & Wellness Hotel Siófok csendes kertvárosi részén helyezkedik el, kiválóan alkalmas többek között kisebb felsővezetői elvonulások vagy meetingek megtartására. Konferenciatermeink az igényeknek megfelelő technikai felszereltséggel rendelkeznek: projektor, vetítő vászon, flipchart tábla, beépített hangtechnika, konferencia-szett és így tovább. A meetingek mellé különböző kávészünet opciókat kínálunk, ezáltal még komfortosabbá téve az itt-tartózkodást. Legyen szó akár aprósüteményes, szendvicses vagy esetleg exkluzívabb kávészünetről; vendégeink legnépszerűbb választása a 3-féle ízletes mártogatósból álló tál, zöldséghasábokkal. A megbeszélést követően, a mintegy 700 négyzetméteres Wellness Oázisunkban élvezhetik vendégeink a testi-lelki feltöltődést az év minden napján, kiszakadva a rohanó hétköznapok forgatagából. Beltéri medencéink, kül- és beltéri pezsgőfürdőink és szauna ceremóniáink megkoronázzák az itt eltöltött időt. Az este folyamán a büféasztalos vacsorát, igény szerint akár különböző extra szolgáltatásokkal is tudjuk színesíteni, többek között: pálinkakóstoló, interaktív borkóstoló (vakkóstoló) Sommelier közreműködésével, csokoládékóstoló, pezsgőkóstoló, sörkóstoló stb. Szívesen közreműködünk továbbá csapatépítő programok szervezésében és lebonyolításában is, mint például vitorlázás, speed boat bérlés, vagy pincészet látogatás a környéken. Sok szeretettel várjuk Önöket Siófokon!"

A konferenciatermektől az éttermen át a medencéig - ismerje meg a Residence Balaton****superior Conference & Wellness Hotel minden kényeztető szegletét!


Events & More: Mitől exkluzív igazán a Reed Luxury Hotel*****?

Kovács Gergő, Front Office Manager: "Fedezze fel a Reed Luxury Hotel***** exkluzív világát! Rendezvényeihez garantáltan minőségi és személyre szabott megoldásokat kínálunk legyen szó konferencia szolgáltatásról vagy akár gasztronómiáról. A szálloda mérete miatt ideális választás kisebb céges események, felsővezetői workshopok és szakmai tréningek szervezésére. Egy-egy rendezvény számára akár kizárólagos használatot is lehetőségünk van biztosítani, elősegítve az esemény diszkrécióját és hatékonyságát. Egyedi élményekkel és exkluzív vendégszeretettel várjuk Önöket!"

Az öt csillagos elegancia és kifinomultság találkozása a Reed Luxury Hotel*****-ben


Events & More: Milyen emlékezetes élményeket és programokat kínálnak a vendégeknek az Akadémia Hotel**** Balatonfüred területén vagy a közelben?

Molnár Dóra, Szállodaigazgató: "Balatonfüreden található szállodánk, az Akadémia Hotel**** Balatonfüred tökéletes választás egy felsővezetői meeting számára. A város csendes részén fekszik, ami inspiráló és nyugtató környezetet kínál a gondolkodáshoz és kreatív együttműködéshez. A szálloda modern konferencia terme ideális a produktív munkához, valamint rendkívüli kényelmet biztosít a megbeszélésekhez és döntési folyamatokhoz. Igyekszünk mindent megtenni, hogy a vezetők nem csak a munka során, hanem azután is megfelelő kikapcsolódást és feltöltődést élvezhessenek. Olyan személyre szabott programokra van lehetőség, mint például a vitorlázás vagy a borkostolás, melyek között a szállítást luxus minibuszok segítik. A programok összeállítása minden esetben a vendégek igényei szerint történnek. Próbálják ki Önök is!"

Pompás reggelik, stratégiai megbeszélések, a nap végén pedig egy összetartó csapatépítő vitorlázás várja Önöket


Events & More: Miért jó választás a Castrum Hotel**** Székesfehérvár, mint felsővezetői meeting helyszín?

Juhász Dóra, Sales Manager: "Mindenképpen az elsők között említeném meg a királyi elhelyezkedését; mivel Székesfehérvár Budapesttől 40 percnyi, míg a Balatontól is csak 30 percnyi autóúttal elérhető és a méltán híres koronázó város szívében, a történelmi belvárosban helyezkedik el a szállodánk. Rendezvénytermeink remek helyszínéül tudnak szolgálni felsővezetői meetingeknek, hiszen többféleképpen is szeparálhatóak, természetes fénnyel és megfelelő technikával felszereltek egy zavartalan tanácskozáshoz. Gasztronómiai és csapatépítő jellegű program különlegességekkel is szolgálni tudunk a meetingre érkező vendégeinknek, hogy a napot méltóképpen tudják lezárni. Program ajánlataink között szerepel például borkostoló, szabadulószoba vagy sárkányhajózás a Velencei tavon. Látogassanak el a királyok városába!"

Különleges konferenciatermek, ínycsiklandó éttermi fogások és impozáns külső. A királyok városában garantáltak a sikeres vezetői tárgyalások


Events & More: Hogyan biztosítja az Aura Hotel Balatonfüred a meetingek gördülékeny lezajlását és a kikapcsolódást is egyben a vendégek számára?

Katz Péter, Szállodaigazgató: "Elsőkörben, azzal szeretném kezdeni, hogy az Aura Hotel Balatonfüred egy felnőttbarát szálloda, tehát zavartalanul folyhat mind a megbeszélés, mind a pihenés. A 70 fő befogadására alkalmas modern, kertkapcsolatos és természetes fénnyel rendelkező L’Aura rendezvénytermünk remek helyet kínál felsővezetői meetingek lebonyolítására. A catering szolgáltatásokat a vele közvetlen összeköttetésben lévő, exclusive fogásokat és prémium italokat kínáló étterem, a L’Aura Étterem biztosítja, legyen szó különféle minőségi kávészünetekről, büféétkezésekről vagy akár helyi borokat felsorakoztató italcsomagokról. Ahogy véget értek a hosszadalmas tárgyalások, várja Önöket a Pure Spa Wellness részlegünk, ahol kipihenhetik fáradalmaikat és akár újult erővel csobbanhatnak bele változatos gasztro programlehetőségeink kínálatába. Fedezzék fel a Balaton régió páratlan borait, vagy további borokat a "Nagyvilágból" egy pazar élményprogram kíséretében. Fill up, feel good! Töltődjön fel nálunk!"

Ahol az inspiráció és a siker találkozik - ismerje meg az Aura Hotel Balatonfüred pompás stílusát és tökéletes környezetét a vezetői találkozókhoz


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram