Madárcsicsergés, természetközeliség, golf és wellness – mindez egyben a zirci Forest Hillsben!

2021. május 19., szerda, 15:29

5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a zirci Forest Hills Hotel**** & Golf igazgatóját, Földi Gábort kérdeztük a szállodában és a szálloda közvetlen zöld környezetében lebonyolítható exclusive felsővezetői tréningekről.

Events & More: Miért különleges felsővezetői meeting és tréning helyszín a zirci Forest Hills Hotel**** & Golf? Mitől más, mint a többi helyszín?
A Forest Hills Hotelben a vidéki életérzés a stílusos eleganciával párosul. A Budapesttől csupán másfél órányi távolságra, a bakonyi erdő közepén, közel 50 hektáros parkosított területen „rejtőzködik” a 21 szobás klasszikus, kifinomultan könnyed belsőépítészeti elemekkel, egyedi módon kialakított és berendezett szállodánk, valamint a 25 hektáron megépített 2x9 szakaszos golfpályánk és a teniszpályánk. Konferenciatermünket kifejezetten a kis létszámú felsővezetői rendezvények, így zártkörű tanácskozások, kihelyezett meetingek és tréningek lebonyolítására terveztük. A készségfejlesztő, csapatépítő tréningeket szervező szakemberek többnyire olyan helyet választanak, ahol többféle helyszínt tudnak igénybe venni. Egyrészt vannak az indoor tréningek, amelyek belső térben, de nem a megszokott munkahelyi körülmények között zajlanak, másrészt vannak az outdoor csapatépítő helyszínek, amelyeken többnyire a természetben végrehajtott, ügyességi, játékos feladatokat hajtanak végre. A Forest Hills különlegessége abban rejlik, hogy mindkét típusú tréningnek tudunk ideális helyet biztosítani. A kisebb létszámú rendezvények megtartásához kizárólagosságot biztosítunk a megrendelőinknek, így semmi nem zavarja a vendégeink munkáját, kikapcsolódását.

Forest Hills Hotel & Golf a Bakony fővárosában, Zircen

Milyen szolgáltatásokat tudnak igénybe venni a tartózkodásuk alatt a tréningen résztvevők?
A 2012-ben megnyílt golfpályánk egyedi kialakítású, 9+9 lyukas. A 9 db greent 18 fairway öleli át. A driving range 9 db fedett elütői, a chipping- és a putting greenek kitűnő gyakorlási feltételeket biztosítanak mindazoknak, akik még nem tartottak golfütőt a kezükben, és azoknak is, akik már a golf sport „megszállottjai” lettek. A céges rendezvény szervezői, amikor első alkalommal érkeznek hozzánk, szinte minden esetben megrendelik a „bemutató golf” programunkat.
A golfozás mellett egyre inkább nagyobb érdeklődés mutatkozik a footgolf játék iránt is, amely magában hordozza a labdarúgás minden szépségét, eleganciáját, elegyítve a golf szabályaival, miközben egyéni teljesítményre sarkallja összes résztvevőjét. Minden, amit egy sporttól elvárhatunk, az maradéktanul érvényesül a footgolfban: vidám kikapcsolódás, egyéni és baráti vagy családi időtöltés, a jó levegőn való, mindenünket megmozgató sport!
A Bakonyt madártávlatból megismerni szintén vonzó program vendégeinknek. A helikopteres élményrepülés során vállalkozó szellemű vendégeink elé felejthetetlen látvány tárul, hiszen a környék az év minden évszakában páratlan szépségű. Többféle útvonal közül lehetséges választani, rácsodálkozva a Zirci Apátságra, a Síarénára Eplényben vagy akár a Cseszneki Várra is.

Felsővezetők a golfpályán

Mekkora létszámú tréningek esetén esik a választás a Forest Hillsre?
Konferencia termünk méreténél fogva a kisebb létszámú 15-20 fős rendezvényeknek a legmegfelelőbb. A terem széksoros berendezésével ez a létszám növelhető 30 főig. A teremből erdei panoráma tárul a tréning résztvevői elé. A szünetekben történő bekészítést a konferencia teremben tudjuk biztosítani, valamint a közvetlen szomszédságában lévő terasz is ideális hely a felfrissülésre. Abban az esetben, ha a tréninges csoportnak szekciókban is kell feladatokat végeznie, úgy a hotel tágas aulája, az étterem melletti, elszeparálható teraszos helyiség, valamint a kártyaszoba erre kiválóan alkalmas.

Bepillantás az elegáns Kártyaszobába

Az egész napos kimerítő tréningezés után mivel tölthetik a vendégek a szabadidejüket?
Vendégeink többsége a wellness részlegen (infra szauna, finn szauna, gőzkabin, sókabin, jakuzzi, kültéri medence) piheni ki a nap fáradalmait. Mások a 3 km-es sétaúton gyalogosan vagy kocogva fedezik fel a birtokot. Örömmel tölt el bennünket, amikor a golfoktatást követően egy-egy vendég még szeretne gyakorolni, és komolyan érdeklődik a golfsport iránt.
Természetesen nem marad el az esti beszélgetés, kártyázás, borozgatás, amely időnként táncos-dalos mulatságba fordul. A csoportok többsége kénytelen tartani a szoros programot, így nincs elengedő idő felfedezni a környék neves pincészeteit, így a pincészetek jönnek hozzánk. A borkóstolón hidegtálak vagy borkorcsolya kíséretében élvezhetik a jobbnál jobb borok zamatát. Rövid előadás keretében megismerhetik a szőlőfeldolgozás folyamatát, a pincészet történetét is.

Fürdőzésre hívogató kültéri medence

Mi a tapasztalata, a tréningeken résztvevők gyakran visszatérnek családjukkal is a szállodájukba?
Az elmúlt években megtapasztaltam, hogy munkánk sikerességét egy-egy céges rendezvényt követő azonnali visszajelzések is bizonyíthatják. Számos esetben a tréningcsoport tagjai már érkezésük napján érdeklődnek szolgáltatásaink felől, mert szeretnék családjukkal is megismertetni hotel & golf létesítményünket. Mások pedig a tréninget követő pár nappal később jelentkeznek szállásfoglalással. Sokat köszönhetünk a trénereknek is, akik preferálják hotelünket, hiszen kellőképpen ismerik a Forest Hills minőségi szolgáltatásait. Pozitívum számunkra, hogy több cég évek óta visszatér hozzánk. Ezek közül vannak olyanok, akik a saját dolgozóikkal térnek vissza, és vannak, akik a kiemelt ügyfeleiknek szerveznek szállodánkba továbbképzést.

Pillanatkép egy felsővezetői meetingről

Tudjon meg többet a Forest Hills Hotel**** & Golf-ról és kérjen ajánlatot rendezvényére itt.

Kérdései esetén keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram