Mini esküvő

Fenséges és családias – ilyen egy meghitt, különleges esküvő

Az utóbbi években egyre több fiatal pár fordul hozzánk azzal az igénnyel, hogy meghitten, kis létszámú vendéggel, mégis különleges módon szeretnék összekötni az életüket. Már meg sem lepődünk ezen a kérésen, hiszen mi is tudjuk, mennyi előnnyel jár egy ilyen kis létszámú szertartás.

Ha párjával Ön is arról álmodozik, hogy a nagy napon minden úgy történjen, ahogy az Önöknek a legjobb, ismerje meg meghitt esküvő ajánlatunkat!

Mikor meghitt, különleges egy esküvő?



Mi ezt a fogalmat azokra az eseményekre használjuk, amikor a jegyes pár szűk családi körben, maximum 15 fő részvételével, különleges környezetben megrendezett szertartás keretében mondja ki a boldogító IGEN-t, és ezt egy 2-3 órás vendéglátás keretében ünneplik meg.

A meghitt, különleges esküvő előnyei



  • Meghitt: Az intim hangulatú ceremóniát követően biztos lehet benne, hogy itt mindenkihez lesz ideje kapcsolódni.
  • Családias: Azokkal oszthatja meg ezt az élményt, akik igazán közel állnak Önhöz.
  • Romantikus: A kis létszám lehetővé teszi, hogy a szertartásra különleges helyszíneket, egy kastélyt, vízparti teraszt, erdőben egy kis kápolnát vagy egy szabadtéri amifiteátrumot ajánljunk Önöknek.
  • Exkluzív: Az álomesküvő minden apró részlete megvalósulhat, hiszen a kevés vendég miatt a legtöbb dologból kisebbre, kevesebbre van szükség.
  • Különleges: Nem a megszokott önkormányzati rendezvényteremben kerül sor a szertartásra, hanem egy kihelyezett helyszínen, egyedi környezetben.
  • Költséghatékony: A kevés meghívott és a pár órás esemény jóval kisebb költségvetést igényel, mint egy hagyományos, akár száznál több fős, éjszakába nyúló lakodalom.
  • Környezetbarát: A kis létszámú esemény természetesen kevesebb felhasznált anyaggal, kisebb karbonlábnyommal és kevesebb hulladékkal jár.

Meghitt, különleges esküvő helyszíneink



Akadémia Hotel**** Balatonfüred



A szálloda csodálatos balatoni panorámát nyújtó Perla tetőterasza különleges helyszíne lehet egy felejthetetlen polgári ceremóniának.

Meghitt, különleges esküvőt szeretnénk!

De la Motte kastély - Noszvaj



A barokk, copf stílusú kastély szép épületében találkozhat a múlt és a most kezdődő közös jövő. Történelmi, elegáns környezetben, a díszes kastélyteremben köthetik össze életüket és itt látják vendégül a meghívottakat egy rövid fogadás keretében. A kastélykert hatalmas, 9,5 hektáros angolparkja kitűnő helyszínt biztosít a természetközeli fotózásra.

Meghitt, különleges esküvőt szeretnénk!

Szabadtéri amfiteátrum a De la Motte kastélyparkban - Noszvaj



Ha szép az idő, a szabad ég alatt kelhetnek egybe. Ehhez a padokkal félkörben szegélyezett, kör alakú amfiteátrum idilli helyszínt biztosít. A szertartásra a kör közepén, igényesen díszbe öltöztetett környezetben, évszázados fák hűs árnyékában kerül sor.

Meghitt, különleges esküvőt szeretnénk!

Duna Relax Hotel**** - Ráckeve



A szállodában már hagyománya van az egyedi, rövid, kis létszámú szertartásoknak, amit a Duna-parti menyegző tesz különlegessé. Szép időben az udvarban található Csendkert vagy a hotelhez tartozó Stég lehet a helyszíne esküvőjüknek.

Meghitt, különleges esküvőt szeretnénk!

Forest Hills Hotel & Golf**** - Zirc



A szálloda csodálatos, az esküvő miliőjéhez méltó erdei környezetben helyezkedik el. Itt arra is lehetőségük van, hogy a polgári ceremóniát a felszentelt kápolnánál, az égerfák árnyékában, helyszíni anyakönyvezéssel tartsák meg.

Meghitt, különleges esküvőt szeretnénk!

Fried Kastélyszálló Resort – Simontornya



Szeretnék főúri környezetben, egy igazán romantikus helyszínen összekötni az életüket? Az álomszép, több hektáros birtokon elhelyezkedő szálloda francia kastélyparkjával és a Birtokot körülölelő szőlődombokkal nyugodt hátteret biztosítanak az esküvőhöz.

Meghitt, különleges esküvőt szeretnénk!

Szolgáltatásaink meghitt, különleges esküvőkhöz



  • beltéri vagy kültéri helyszín alap díszítéssel és alap technikával
  • vendégváró falatkák vagy állófogadás, közös pezsgőzés
  • kedvezményes szálláslehetőség

Szeretné még tökéletesebbé tenni ezt a napot? Érdeklődjön kiegészítő szolgáltatásainkról közvetlenül a kiválasztott helyszín kapcsolattartójánál.

Segítünk, hogy az esküvői álmaik maradéktalanul valóra váljanak!

Válogasson meghitt, különleges esküvő helyszíneink közül és kérje ajánlatunkat

Ajánlatot kérek

Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram