eventsandmore.hu – több mint online rendezvényhelyszín kereső

2021. február 17., szerda, 07:00

Egy sikeres rendezvény megvalósításához elengedhetetlen a megfelelő rendezvényhelyszín megtalálása. Jól tudjuk ezt a Hotel & More-nál is, ezért fejlesztettük ki és indítottuk el online helyszínkereső szolgáltatásunkat, az Events & More-t.

Helyszínkeresés a www.eventsandmore.hu oldalon


Hotels.events.more.



Célunk, hogy megkönnyítsük és meggyorsítsuk a helyszínkeresést, legyen szó akár üzleti, akár privát rendezvényről. Pontos és részletes információkat adunk a rendezvényhelyszínek kapacitásáról, a termek alapterületétől és befogadóképességétől kezdve a lehetséges ültetési formákon át a termenként elérhető technikai felszereltségig bezáróan. Fotókban gazdag, igényesen összeállított helyszínbemutató oldalakkal segítünk a helyszínválasztásban.

Mitől több?



Jól felkészült és tapasztalt rendezvényes csapatunk a technikai paramétereken túl azonnal választ ad a rendezvényhelyszínekkel kapcsolatban felmerülő kérdésekre is. Sok éves rendezvényszervezői tapasztalatukkal nemcsak az ideális helyszínt segítünk megtalálni, de igény esetén a szervezésben is segédkezünk időt, energiát és így pénzt megtakarítani az ügyfeleinknek. Jól tudjuk: ezen a területen nem elég a sikerhez egy kiváló helyszínkereső szoftver, ehhez feltétlen szükség van egy szakképzett ügyfélszolgálatra is.

Partnerprogram



Cégcsoportunk, a Hotel & More Group nagy sikernek örvendő Partnerprogramja révén partnerei és azok munkavállalói részére kedvezményes szállodai szolgáltatásokat nyújt a résztvevő szállodákban: https://eventsandmore.hu/hu/partnerprogram/

Tovább az Events & More honlapjára

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram