Duna parti relax Ráckevén

2023. január 8., vasárnap, 20:45

5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a ráckevei Duna Relax Hotel**** MICE managerét, Tóth Józsefet kérdezzük a szállodában lebonyolítható céges rendezvényekről.

Events & More: Miért különleges rendezvényhelyszín a Duna Relax Hotel****?
Magyarország közepén, közel Budapesthez, könnyen megközelíthető helyen, a ráckevei Duna parton található a 48 szobás, családias légkörű wellness szállodánk. Hotelünk közkedvelt helyszíne konferenciának, szemináriumoknak, felsővezetői meetingeknek, képzéseknek, tréningeknek, indoor & outdoor csapatépítőknek (akár a hotel előtt található stégen is) és kreatív foglalkozásoknak. 90 fő feletti rendezvény résztvevő esetén akár kizárólagosságot is tudunk biztosítani az eseményre.

A Duna Relax Hotel**** a ráckevei Duna parton található


Milyen szolgáltatásokat tudnak igénybe venni a tartózkodásuk alatt a rendezvényeken résztvevők?
Teljes körű éttermi szolgáltatással állunk a vendégeink rendelkezésére, így grill ebédekkel és vacsorákkal, kemencés ebéd- és vacsora menü ajánlatokkal, kávészünet variációkkal, minőségi hazai borokat is tartalmazó italcsomagokkal, sőt sör- és borkóstolókkal is.

Bepillantás a szálloda egyik kétágyas szobájába


Mekkora létszámú rendezvények esetén esik a választás a Duna Relax Hotel****-re?
A szállodánkban 7 különböző méretű (25-108m2), modern technikával felszerelt, természetes fényű, de sötétíthető rendezvényterem található. A létszámokat tekintve, leginkább 30-110 fő közötti eseményeknek adunk helyszínt.
A termeink magas száma alkalmassá teszi szállodánkat olyan rendezvények lebonyolítására is, amelyeknek a konferenciaterem mellett több szekcióterem igénye is van, ebből adódóan sok a kizárólagosságot kérő esemény a hotelünkben.

Képzésre kész a Feketeerdő-Ráckeve terem


Az egész napos rendezvény után mivel tölthetik a vendégek a szabadidejüket?
Egy fárasztó nap után mindig kellemes felfrissülést ígérnek az ókori római wellness kényeztető és felfrissítő szolgáltatásai, így az úszómedence, a pezsgőfürdő, a hidromasszázs, a gejzír, a teabár, a gőzfürdő, a merülő medence, a finn szauna és a különféle masszázsok. Másrészt számos outdoor programlehetőség is kínálkozik a környéken, így például Duna parti séta, idegenvezetés, nordic walking vagy akár egy kellemes hajókázás a Dunán.

Az antik római fürdőházakat idéző wellness birodalom felfrissülésre hívogat


Mit a tapasztal, a rendezvényeken résztvevők gyakran visszatérnek a szállodájukba?
Vendégeink elégedetten távoznak szállodánkból, ezt mutatja a visszatérő eseményeink magas száma, ami nagy örömmel tölt el bennünket. A legtöbb dicséretet kollégáink udvariasságáért és segítőkészségéért, valamint szolgáltatásaink magas színvonaláért kapjuk. Mindent megteszünk azért a jövőben is, hogy vendégeink jól érezzék magukat nálunk és szép emlékekkel, élményekkel távozzanak tőlünk, majd visszatérjenek szállodánkba.

Tóth József MICE manager várja a rendezvényre érkezőket


Tudjon meg többet a Duna Relax Hotel****-ről és kérjen ajánlatot céges rendezvénye helyszínére itt.

Kérdései esetén keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram