Stresszes irodai meeting helyett válassza inkább az üdítő Hévízt!

2021. július 7., szerda, 13:32

5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a hévízi Hotel FIT Front Office Manager-ét, Turi Gergelyt kérdeztük a szállodában lebonyolítható kihelyezett céges meetingekről és tréningekről.

Events & More: Miért különleges kihelyezett céges meeting helyszín a Hotel FIT Hévíz?
Hévíz egy igazán különleges város Zala-megyében, ami számos nevezetességén túl, Európa legnagyobb gyógyhatású melegvizes tavával is rendelkezik, ami csak úgy vonzza ide a gyógyulni és felfrissülni vágyókat. A gyógyhatásáról méltán híres Hévízi-tótól 800 méterre, nyugodt környezetben található családias gyógyszállodánk ideális helyszíne kisebb létszámú megbeszéléseknek, képzéseknek, tréningeknek, csapatépítőknek és kreatív foglalkozásoknak. Szállodánkat többnyire a lokáció miatt választják, és persze a környék által kínált érdekes látnivalók, valamint programlehetőségek széles választéka is nagy vonzerővel bír.

A testet és lelket felüdítő, gyógyhatásáról híres Hévízi-tó


Milyen szolgáltatásokat tudnak igénybe venni a tartózkodásuk alatt a tréningen résztvevők?
Teljes körű éttermi szolgáltatással állunk a vendégeink rendelkezésére, így kávészünet variációkkal, menü ajánlatokkal és minőségi hazai borokat is tartalmazó italcsomagokkal. A wellness részlegünk pedig széleskörű wellness szolgáltatásokkal várja a felfrissülésre vágyókat, akár 15-féle masszázs különlegesség közül is választhatnak a Vendégeink. Nem meglepő, ha azt mondom, hogy manapság a legtöbbet választott masszázs típus, a stresszoldó masszázs.

A fürdőzésre hívogató gyógyvizes medence a szálloda wellness részlegén


Mekkora létszámú rendezvények esetén esik a választás a Hotel FIT Hévízre?
A 40 m2-es, természetes fénnyel rendelkező Platanus termünk ideális választás 15-20 fős meetingek, képzések vagy tréningek lebonyolítására.

A Platanus terem várja a tréningre érkezőket


Az egész napos kimerítő meeting után mivel tölthetik a vendégek a szabadidejüket?
Egy fárasztó nap után egyrészt a szállodánk wellness részlegében frissülhetnek fel a vendégek, másrészt a számos outdoor programlehetőség is kínálkozik a környéken.
Gyógyvizes medencénk, szaunáink, só- és aromaszobánk, valamint az említett frissítő masszázsaink segítik a felüdülést.
Szállodán kívül pedig Hévíz állandó és szezonális programokkal is várja az idelátogatókat.
A négy leginkább népszerű program: a tematikus sétaút Hévíz Egregy városrészébe, mely sétaút a gyógytó mellett fellelhető történelmi és gasztro-kulturális értékeket mutatja be; a helyi borok kóstolója vagy vacsorával egybekötött szervezett borkóstoló; a szervezett segway túrák és a sétakocsizás hévízi városnézés során.

Indul a szervezett segway túra


Mit a tapasztal, a tréningeken résztvevők gyakran visszatérnek a szállodájukba?
Igen, nagy örömünkre számos vállalat visszatér hozzánk kis létszámú rendezvény lebonyolítására, így például a legutóbb szállodánkban megszállt tréningen részt vevő csoport már harmadszorra választotta szállodánkat képzésük lebonyolítására. A legtöbb dicséretet kollégáink szakmai felkészültségéért és udvariasságáért kapjuk. Minden dolgozónk azon fáradozik, hogy a legnagyobb elégedettséggel távozzanak tőlünk a vendégeink.

Turi Gergely Front Office Manager várja a meetingre érkezőket


Tudjon meg többet a Hotel FIT Hévízről és kérjen ajánlatot kihelyezett meeting helyszínére itt.

Kérdései esetén keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram