Új arculattal jelentkezik az Events & More

2021. február 24., szerda, 15:58

A Hotel & More Group arculatváltása során megújult a cégcsoport rendezvénybrandjét képviselő www.eventsandmore.hu helyszínkereső honlap is.

„Az arculatváltást a Hotel & More Group elmúlt évekbeli dinamikus bővülése során megjelenő impulzus indokolta, amit a cégcsoport az arculati elemekben is meg akart jeleníteni” – nyilatkozta a napokban különböző turisztikai fórumokon Klemm Balázs a cégcsoport vezérigazgatója.

Arculatváltás során nem csupán az Events & More logója változott meg, hanem teljesen megújult a www.eventsandmore.hu weboldal is, ami folyamatosan tájékoztatja a rendezvény közönséget a Hotel & More Group portfóliójába tartozó szállodák széleskörű rendezvénykapacitásáról.

A kor követelményeinek megfelelően immáron modern, letisztult formavilágú, könnyen áttekinthető, tartalmas és felhasználóbarát oldallal várjuk a rendezvény helyszínkereső Ügyfeleinket.



Rendezvényes kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk hétköznap 08:00-16:00 óra között áll az Érdeklődők rendelkezésére.



A cégcsoport legtöbb szállodája jelenleg is országszerte üzemel és várja az oktatási célú, kis létszámú tréningekre és 2021-2022 esküvői szezonra vonatkozó ajánlatkéréseket!

Szállodák

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala