Tudja milyen Balatonfüred Aurája?

2021. szeptember 15., szerda, 10:28

5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most Balatonfüred egyik prémium szállodájában, az Aura Hotelben lebonyolított tréningekről és képzésekről kérdezzük Nyári Klaudia Front Office Managert.

Events & More: Miért jó választás az Aura Hotel****, ha tréningről vagy képzésről van szó?
Balatonfüred prémium szállodája, az Aura Hotel 2016. decemberében nyitotta meg a kapuit a belföldi- és külföldi utazók előtt és hamar nagy népszerűségre tett szert az idelátogatók körében.
A hotel Balatonfüred csendesebb övezetében egy igazán csodaszép, inspiráló környezetben található. Szállodánkban mindent áthat a csend és a nyugalom, melyhez nagyban hozzájárul a hotel letisztult, egyedi és modern berendezése is. Szolgáltatásainkhoz hasonlóan, az épület külső és belső megjelenése is teljesen egyedi, láthatóan minden négyzetméteren visszaköszön a legmagasabb minőség. Kizárólag 12 éven felülieket fogadunk, így elmondható, hogy itt a pihenés nem gyerekjáték.
Ha valaki mégis inkább pezsgő időtöltésre vágyik, akkor pár perc alatt eljuthat a szállodából a város nyüzsgő központjába.

Balatonfüred csendesebb övezetében található Aura Hotel prémium minőségű szolgáltatásokkal várja a Vendégeit


Milyen szolgáltatásokat tudnak igénybe venni a vendégek a tréningek alatt?
A tréningek alatt kiemelt minőségű catering szolgáltatásokkal állunk vendégeink rendelkezésére a L’ Aura Éttermünkben, különféle kávészünet bekészítésekkel, menü ajánlatokkal és változatos italcsomag összeállításokkal.
Világtrendeknek megfelelő fogások, valamint regionális alapanyagokból készült ételek csillapítják a gasztronómia kedvelőinek éhségét. A gondosan elkészített specialitások mellé balatoni borválogatást (58 különböző Balatonfelvidéki nedűt) és díjnyertes pálinkákat kínálunk.
Az egyedileg sötétíthető rendezvénytermünkben minden technika a rendelkezésre áll, ami egy színvonalas tréning lebonyolításához szükséges, így projektor, vetítővászon és flip chart tábla is.

L’ Aura Étterem gondosan elkészített specialitásokat kínál


Mit ajánl a vendégeiknek feltöltődésként egy egész napos kimerítő képzés után?
Amennyiben egy kis lazításra és kikapcsolódásra vágynak vendégeink egy fárasztó tréning nap után, úgy szívesen ajánlom a Pure Spa Wellness részlegünk szolgáltatásait, így a finn szaunát, a stollen szaunát, az infraszaunát, a gőzkabint, a merülőmedencét, az élménymedencét, a pezsgőfürdőt, az ivókutat és jégkutat. A nyári időszakban kültéri élménymedencét is működtetünk a szállodánk belső kertjében vendégeink felüdülésére. Továbbá nem utolsó sorban, egy kellemes masszázs is sokat segíthet Vendégeink a felfrissülésben.

A Pure Spa Wellness részleg szolgáltatásai gondoskodnak a Vendégek felfrissül


Mekkora létszámú rendezvények esetén ideális helyszín az Aura Hotel?
A 40 szobás szállodánk rendezvény termében, a L’ Aura rendezvényteremben 70-80 fő is elfér színházsoros elrendezésben. Tapasztalataink szerint szívesen választják szállodánkat akár már 10 fős képzések esetén is, de leginkább 60-80 fős rendezvények lebonyolításakor döntenek mellettünk.

Az Aura Hotel szobái „fill up” szobai szolgáltatásokkal felszereltek, azaz ingyenes szobai aquabárral, king size méretű ággyal, relaxáló esőerdő zuhannyal, valamint organikus kozmetikumokkal


Milyen visszajelzéseket kapnak egy-egy lebonyolított tréning után?
Törekszünk vendégeink maximális elégedettségre, melynek remek bizonyítéka hogy számos céggel sikerült hosszútávú együttműködést kialakítanunk.Több olyan visszatérő vendégünk van, akik ezen rendezvények alkalmával találkoztak először szolgáltatásainkkal, és azóta már családjukkal is rendszeresen látogatják szállodánkat.

Nyitás előtti pillanatkép a L’ Aura Étteremről


Tudjon meg többet az Aura Hotelról és kérjen ajánlatot tréningje vagy képzése helyszínére itt.
Kérdései esetén keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram