Több mint 5 évtizede a vendégekért - egy ikonikus rendezvényhelyszín a főváros felett

2022. január 19., szerda, 09:53

5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most Fekete Balázst, a II. kerületben található körszálló, azaz a Hotel Budapest igazgatóját kérdezzük a szállodában lebonyolítható rendezvényekről.



Events & More: Miért különleges rendezvényhelyszín a Hotel Budapest?
A 286 szobás ikonikus szállodánk kimagaslik 64 méter magasságával a környezetéből, gyönyörű kilátást biztosítva az ide látogató vendégeinknek. A Hotel Budapest épületéhez hasonló, henger alakú betonépületekből világ szinten is kevés maradt meg, így ma már igazi kuriózumnak számít. Hotelünkben több rendezvényterem is található, ideális helyszíne vagyunk konferenciáknak, felső vezetői meetingeknek, kis- és közepes létszámú képzéseknek, tréningeknek és természetesen csapatépítőknek is.

A Hotel Budapest közel a Városmajorhoz, csodás környezetben található


Milyen szolgáltatásokkal várják a rendezvényekre érkezőket?
Teljes körű éttermi szolgáltatással állunk a vendégeink rendelkezésére, így kávészünet variációkkal, menü ajánlatokkal és minőségi hazai borokat is tartalmazó italcsomagokkal.

A Hotel Budapest étterme felkészülten várja a rendezvényre érkezőket


Mekkora létszámú rendezvények esetén esik a választás a Hotel Budapestre?
A szállodánkban 3 rendezvényterem (melyekből a Berlin termek egyaránt használhatók összenyitva és külön-külön is) és a Budapest Restaurant található.
A maximálisan 110 fő befogadóképességgel bíró Berlin I.& II. termek és 50 fő befogadására alkalmas London terem kiváló választás képzési és tréning helyszínnek, valamint konferenciáknak és sajtótájékoztatóknak is.

Konferenciára kész az összenyitott Berlin terem


Az egész napos rendezvény után mivel tölthetik a vendégek a szabadidejüket?
Egy fárasztó nap után egyrészt a lobbyban találkató retro hangulatú Budapest Pressoban kapcsolódhatnak ki a vendégeink minőségi italok mellett. Másrészt számos outdoor programlehetőség is kínálkozik a környéken, így például séta, kocogás a szomszédos Városmajorban vagy akár egy rövid utazás a híres fogaskerekűvel - Budapest egyik legrégebbi közlekedési eszközével - a Széchenyi-hegyre.

A Budapest Presso mindig jó választás egy kellemes ital melletti kikapcsolódásra


Mit tapasztal, a rendezvényeken résztvevők gyakran visszatérnek a szállodájukba?
Szállodánk már több évtizedes múltra tekint vissza, így bizony évi több száz rendezvényt tud már maga mögött, ezért elmondható, hogy többségében visszatérő ügyfelekről és rendezvényekről van szó. Sokan szívesen időznek egy kicsit a múltban, kedvelik a retro hangulatú helyszíneket - amelyek manapság elég divatosak is -, mint amilyen a Hotel Budapest vendégterei. Mindig nagy öröm azt hallani a Vendégeinktől, hogy már 20-40 éve rendszeresen ide járnak céges- és privát rendezvényekre, de még mindig nem tudják megunni. Természetesen minden dolgozónk azon fáradozik, hogy maximális elégedettséggel távozzanak tőlünk mind a szállóvendégeink, mind a rendezvények résztvevői.

A Hotel Budapest várja a rendezvényre érkezőket


Tudjon meg többet a Hotel Budapestről és kérjen ajánlatot rendezvénye helyszínére itt.
Kérdései esetén keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram