Budapesttől 1 órányi autóútra, Simontornyán található, a Fried Kastély*** Hotel.
A nyugodt, pihentető, zöld környezetben fekvő szálloda ideális helyszíne lehet különböző rendezvényeknek, így konferenciáknak, képzéseknek, felsővezetői meetingeknek, indoor- és outdoor csapatépítő tréningeknek (pl. Borkóstoló a Kastély borospincéjében saját készítésű borokkal, Gasztronómiai program vagy akár Hagyományőrző disznótor: a hagyományos, napjainkra egyre inkább feledésbe merült, vidéki disznóvágás hangulatát szeretnék feleleveníteni vendégeinknek. A Fried Kastély borteraszán, bográcsban készült böllér-reggelivel kezdik a napot. Ezután következik a kolbásztöltés, tepertő sütés és főzőiskola, ahol a toros-káposzta készítésében vehetnek részt az érdeklődők. Mindeközben, a kastély-borok és pálinkák sem maradhatnak el természetesen az asztalokról. A mozgalmas és fárasztó nap végén, „komatállal” azaz disznó-vágós ajándékcsomaggal köszönnek el a résztvevőktől.)
Rendezvényhelyszín
|
|
Elszállásolási lehetőség
|
|
Szobák felszereltsége
|
|
Egyéb szolgáltatások
|
|
Csapatépítő programok
|
Kastély-borok kóstolója a borteraszon, a dűlők szomszédságában:
Mi is alapozná meg jobban a hangulatot, mint finom borok megízlelése, igazán autentikus környezetben? A szálloda borospincéjében, saját készítésű, helyben termett szőlőből készült, kastély-borokat kóstolhatnak meg a vendégek. A program ideje alatt, a felkínált borok korlátlanul fogyaszthatóak, amelyek mellé, borkorcsolya és ásványvíz kerül felszolgálásra. A kóstolás keretében, ismereteket szerezhetnek a helyi borkultúráról és helytörténeti érdekességekről. Az eredeti állapotában megőrzött borospince és környezete kiváló helyszín egy időutazásra. Gasztronómiai program: Vegyenek részt, egy jó hangulatú kemencés sütögetésen vagy bográcspartin a Fried Birtok „Panoráma” borteraszán. Ez remek kikapcsolódási lehetőség, akár nagyobb társaságok részére is. Az „Öreg” pincében már kóstolhatnak, majd a tőle pár lépésre található, „Panoráma” borteraszon folytatódik a program, egy borbemutatóval. Saját pincészetünk által készített és érlelt kastély-borokat kínálunk vendégeinknek, mellé pogácsát és sajtválogatást. Közben, szakácsaink már találják is a helyben elkészített ételeket, majd házi süteménnyel zárjuk a programot. Választható ételeink (az alábbiak közül 1-et lehet választani): A program tartalmazza: Hagyományőrző disznótor: A hagyományos, napjainkra egyre inkább feledésbe merült, vidéki disznóvágás hangulatát szeretnénk feleleveníteni vendégeinknek. A Fried Kastély borteraszán, bográcsban készült böllér-reggelivel kezdjük a napot. Ezután következik a kolbásztöltés, tepertő sütés és főzőiskola, ahol a toros-káposzta készítésében vehetnek részt az érdeklődők. Mindeközben, a kastély-borok és pálinkák sem maradhatnak el természetesen az asztalokról. A mozgalmas és fárasztó nap végén, „komatállal” azaz disznó-vágós ajándékcsomaggal köszönünk el a résztvevőktől. Programunk megszervezéséhez, a minimum létszám 20 fő, illetve 2 éjszakás szállodai tartózkodás szükséges! Kérje ajánlatunkat csapatépítőjére űrlapunkon keresztül! |