Balatonfüred Kongresszusi Központ

Budapesttől alig másfél órányi autóútra, a Balaton fővárosában, Balatonfüreden, a híres Tagore sétánytól mindössze 5 perc sétára található az épületkomplexum.
Balatonfüred Kongresszusi Központ modern és jól felszerelt multifunkcionális termei tökéletes választás bármilyen típusú rendezvény esetén, legyen az kongresszus, konferencia, workshop, tréning, színházi előadás, filmbemutató, koncert, gálavacsora vagy megbeszélés.

Az épületben számos különböző méretű és elrendezésű rendezvényterem található, amelyek mindegyike korszerű technikával, légkondícionálóval ellátottak, így biztosítva a zökkenőmentes prezentációk, előadások, színházi műsorok és egyéb események lebonyolítását.
A teremkapacitás 10 főtől egészen 1.200 főig terjed, így garantálva az ideális helyszínválasztást.

A Balatonfüred Kongresszusi Központ büszkélkedhet egy tágas, 650 fő befogadására alkalmas plenáris teremmel, melyben beépített hang-, fény- és vetítés technika került elhelyezésre. Ezzel a rendszerrel és a terem kiváló akusztikájával biztosított, hogy minden résztvevő a legjobb minőségben hallhassa és láthassa a prezentációkat vagy éppen a kulturális előadásokat.

Emellett az épületben található még két nagyterem is, az Anna-Krisztina és a Balatonfüred.
A 154 fős Anna-Krisztina két külön, hangszigetelt teremre osztható, egy 110 és egy 50 fősre.
Az emeleten található, természetes fényű, 350 fős Balatonfüred terem akár négy külön, egyenként 75 fős, szekcióteremre szétválasztható.
Mind a 6 szekcióteremben beépített vetítővászon, hang- és vetítéstechnika áll a rendelkezésre.

A Kiállítótér és az Aula pedig kiváló lehetőséget nyújtanak gálavacsorák, networking programok és informális találkozók lebonyolítására.
Az elegáns és ugyanakkor modern épületkomplexum olyan inspiráló és hangulatos környezetet teremt, ami emlékezetessé teszi az itt lebonyolított eseményeket.

Parkolás sem okoz nehézséget, hiszen 284 gépjárművet befogadó mélygarázs kiszolgálja a felmerülő parkolási igényeket.

Szabad időpontok lekérdezése, helyszínbejárás megszervezése vagy egyéb kérdések esetén hívja a +36 30 018 7750 telefonszámot vagy küldjön levelet a director@bfcc.hu e-mail címre!

NTAK regisztrációs szám: ZT23078085