Zen hangulat a Bükk lábánál

2023. február 15., szerda, 08:00

5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a noszvaji Oxigén Family Hotel**** igazgatóját, Bagdány Gábort kérdezzük a szállodában lebonyolítható céges rendezvényekről.

Events & More: Miért különleges rendezvényhelyszín az Oxigén Family Hotel****?
Budapesttől elérhető távolságra, a Bükk lábánál fekvő Noszvajon található az angol vidéki stílusban kialakított 50 szobás szállodánk, mely ideális helyszíne konferenciáknak, szemináriumoknak, felsővezetői meetingeknek és képzéseknek. És ne feledkezzünk meg az outdoor csapatépítő trainingekről sem, hiszen az erdei környezet, a kalandpark, a szálloda közelében található falvak, valamint a híres, történelmi város, Eger közelsége kiváló lehetőséget biztosít az élményekben és kihívásokban gazdag csapatépítő programok megvalósításához.

Az Oxigén Family Hotel*** festői, ősfás környezetben található


Milyen szolgáltatásokat tudnak igénybe venni a tartózkodásuk alatt a rendezvényeken résztvevők?
A 4 hektáros ősfás környezetben fekvő Oxigén Family Hotel**** izgalmas programlehetőségekkel és a gasztronómia tekintetében páratlanul finom ételekkel, hagyományos és különleges fogásokkal várja a rendezvényekre érkezőket. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a különféle ételérzékenységgel bíró Vendégeinket is minőségi ételekkel tudjuk kiszolgálni.

Bepillantás egy kétágyas szobába


Mekkora létszámú rendezvények esetén esik a választás az Oxigén Family Hotel****-re?
A 192 m2-es, modern technikával felszerelt, természetes fényű, de sötétíthető Galassy rendezvénytermünk, igény szerint akár 3 részre is szekcionálható. Ennek megfelelően leginkább 30-110 fő közötti rendezvények esetén esik a szállodánkra a választás. 90 fő feletti rendezvény résztvevő esetén már kizárólagosságot is tudunk biztosítani az eseményre.

Rendezvényre kész a Galassy terem


Az egész napos rendezvény után mivel tölthetik a vendégek a szabadidejüket?
Egy fárasztó nap után mindig kellemes felfrissülést ígérnek a ZEN Spa wellness kényeztető és felfrissítő szolgáltatásai, így az indoor medence, a finn szaunák, az infraszauna, a gőzkabin és a különféle masszázsok, valamint ZEN spa kezelések, mely beauty kozmetikai kezelések a szépségen túl a kényelmet és az ellazulást is szolgálják.
Másrészt számos outdoor programlehetőség is kínálkozik a környéken, így például borkóstolás a közeli pincészetekben, túrázási lehetőségek, barlanglakások megtekintése vagy a De la Motte Kastély meglátogatása.

Zen hangulat a Spa-ban


Mi a legnépszerűbb szolgáltatás, amit soha nem hagynak ki a rendezvényekre érkezők?
Méltán büszkén ajánljuk a ZA ZEN meditáció lehetőségét, ami egyszerre szolgálja a test pihenését és a szellem nyugalmát. A meditációs program már egyszeri kipróbálása után is érezhető mértékű a megnyugvás, a belső béke és a kipihentség.
A „Japán teakóstolás ízelítő eredeti japán teafüvekkel” programelemmel pedig megkoronázhatóak a szállodánkban eltöltött varázslatos napok.

Bagdány Gábor szállodaigazgató várja a rendezvényekre érkezőket


Tudjon meg többet az Oxigén Family Hotel****-ről és kérjen ajánlatot céges rendezvénye helyszínére itt.

Kérdései esetén keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram