Tündéri kis szálloda a De la Motte Kastély szomszédságában

2023. március 29., szerda, 09:30

5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a noszvaji Tündérkert Hotel*** igazgatóját, Bagdány Gábort kérdezzük a szállodában lebonyolítható céges rendezvényekről.

Events & More: Miért különleges rendezvényhelyszín a Tündérkert Hotel***?
Budapesttől alig valamivel több, mint egy óra távolságra, Magyarország legtisztább levegőjű településén, Noszvajon található a 36 szobás Tündérkert Hotel, mely szálloda ideális helyszíne konferenciáknak, képzéseknek és üzleti tárgyalásoknak, míg a szálloda szomszédságában található De la Motte Kastély, illetve annak 9,5 hektáros angol parkja pedig izgalmas és különleges outdoor csapatépítő helyszínként szolgálhat.

A Tündérkert Hotel*** Noszvajon, a Bükk lábánál


Milyen szolgáltatásokat tudnak igénybe venni a tartózkodásuk alatt a rendezvényeken résztvevők?
A rendezvényekre érkező vendégeket a gasztronómia tekintetében páratlanul finom, házias fogásokkal várjuk, kínálatunkban 2 vagy 3 fogásos menü, gazdag büféasztalos ebéd és kávészünet bekészítések találhatóak.

Bepillantás egy kétágyas szobába


Mekkora létszámú rendezvények esetén esik a választás a Tündérkert Hotel***-re?
A 103 és 69 m2-es, modern technikával felszerelt, természetes fényű rendezvénytermekkel (Almássy és Vécsey) állunk vendégeink rendelkezésére, ennek megfelelően leginkább 30-70 fő közötti események esetén esik szállodánkra a választás. 60 fő feletti rendezvény résztvevő esetén már kizárólagosságot is tudunk biztosítani az eseményre.

A felfrissülésre hívogató fürdőház


Az egész napos esemény után mivel tölthetik a vendégek a szabadidejüket?
Egyrészt a szálloda fürdőházának 7*7 méteres beltéri medencéje és a szaunái maximális felfrissülést nyújthatnak egy fárasztó nap után, sőt nem szabad kihagyni a masszázsainkat és a halpedikürt sem.
Másrészt számos outdoor programlehetőség is kínálkozik a környéken, így például borkóstolás a közeli pincészetekben, túrázási lehetőségek, barlanglakások megtekintése vagy a De la Motte Kastély meglátogatása.

A De la Motte Kastély egyik impozáns szobája


Mi a legnépszerűbb szolgáltatás, amit soha nem hagynak ki a rendezvényekre érkezők?
Szinte soha nem marad ki a szomszédos De la Motte Kastély – az ország legkisebb kastélya – meglátogatása, ahol zenés, kosztümös idegenvezetés során visszarepülnek a vendégeink az 1800-as barokk világába.

Bagdány Gábor igazgató várja a rendezvényre érkezőket


Tudjon meg többet a Tündérkert Hotel***-ről és kérjen ajánlatot céges rendezvénye helyszínére itt.

Kérdései esetén keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram