Rendezvények Szlovéniában, a zöld dombok ölelésében fekvő Lendván

2022. október 26., szerda, 09:36

5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a lendvai Thermal Resort Lendava*** igazgatóját, Fönyedi Andrást kérdezzük a szállodában lebonyolítható rendezvényekről.

Events & More: Miért különleges rendezvényhelyszín a Thermal Resort Lendava***?
Örömmel ajánljuk szlovéniai komplexumunkat a határ mellett, a zöld dombok ölelésében fekvő Lendván. A nemrégiben újranyitott Thermal Resort Lendava a város központjától csak néhány percre, mégis nyugodt környezetben található, ideális helyszíne konferenciáknak, szemináriumoknak, képzéseknek, és indoor vagy akár outdoor csapatépítőknek is.

Thermal Resort Lendava*** Szlovéniában, Lendván


Milyen szolgáltatásokat tudnak igénybe venni a rendezvények alatt az eseményeken résztvevők?
A környéken népszerű éttermünk mindig ínycsiklandozó menü- és kávészünet variációkkal, valamint helyi borokkal bővített italcsomagokkal várja a rendezvényekre érkezőket. A tartózkodás alatt a SPA részlegünk külső- és belső medencéi, a híres paraffinos termálvíz és a szaunák kiválóan hozzájárulnak a felrissüléshez, míg a billiárd, a darts és az asztali foci felhőtlen szórakozást ígérnek.

A SPA részleg garantált felfrissülést kínál


Mekkora létszámú rendezvények esetén esik a választás a Thermal Resort Lendava***-ra?
Szállodánk étterme akár 100-150 fős rendezvény lebonyolítására is alkalmas, míg kisebb létszámú rendezvény esetén a Konferencia termünk és a Taverna éttermünk, valamint annak terasza is kiváló választás lehet.

A Taverna étterem várja a vacsorára érkezőket


Az egész napos koncentrálás után mivel tölthetik a vendégek a szabadidejüket?
Az egész napos koncentrálás után, a már említett wellness és szabadidős szolgáltatásokon túl, számos aktív kikapcsolódásra is lehetőséget nyújt a Resort és a környezete. Több csodás kerékpárút hálózza be a környéket, ezért érdemes kerékpárra pattanni és hódolni az aktív pihenésnek vagy elsétálni a lendvai várhoz, vagy csak megcsodálni a Vinarium kilátótoronyból a szemünk elé táruló gyönyörű panorámát, de a bátraknak a kötélpályát sem szabad kihagyniuk.

Bepillantás egy kétágyas szobába


Milyen visszajelzéseket kapnak az újranyitás után az első rendezvények lebonyolításakor?
Alig nyílt újra a komplexumunk, máris sok, sikeres rendezvény van a hátunk mögött és egyre fogynak az őszi- és téli a szabad időpontjaink is. Szerencsére csupa pozitív visszajelzésről számolhatunk be, mindig nagy örömmel állunk kedves, érdeklődő Vendégeink rendelkezésére, keressenek bennünket továbbra is bizalommal!

A Thermal Resort Lendava várja a rendezvényre érkezőket


Tudjon meg többet a Thermal Resort Lendava***-ról és kérjen ajánlatot céges rendezvénye helyszínére itt.
Kérdései esetén keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram