Főúri életérzés Simontornyán, a Fried Kastély*** Hotelben

2023. május 24., szerda, 09:47

5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a simontornyai Fried Kastély*** Hotel igazgatónőjét, Borsi Boglárkát kérdezzük a szállodában lebonyolítható céges rendezvényekről.

Events & More: Miért különleges rendezvényhelyszín a Fried Kastély*** Hotel?
Szállodánk, a Balatonhoz közel, Tolna Vármegye történelmi kisvárosában, Simontornyán található. A Kastélyban és a hozzá tartozó épületrészekben 42 szoba, köztük lakosztály, áll a vendégeink rendelkezésére.
Kiemelném a csodálatos természeti adottságainkat, a francia kastély-parkot és a birtokot szegélyző szőlődűlők látványát.
Ez a nyugodt, ugyanakkor inspiráló környezet, kiváló helyszíne konferenciáknak, felsővezetői tréningeknek, képzéseknek vagy akár csapatépítő, kreatív foglalkozásoknak.
A 70 fő feletti rendezvények esetén, természetesen kizárólagosságot is tudunk biztosítani a tökéletes élmény, esemény érdekében.

A Fried Kastély*** Hotel Tolna megyében, Simontornyán található


Milyen szolgáltatásokat tudnak igénybe venni a tartózkodásuk alatt a rendezvényeken résztvevők?
Teljeskörű éttermi szolgáltatásokat kínálunk, így kávészünet, menü- és büfé- rendszerű étkezések, italcsomag variációk, igény esetén Kastély-borokkal.

Bepillantás egy kétágyas szobába a Kastély épületében


Mekkora létszámú rendezvények esetén esik a választás a Fried Kastély*** Hotelre?
A szállodánkban 2 különböző méretű (80-160 m2), modern technikával felszerelt, természetes fényű, de sötétíthető rendezvényterem található. A létszámokat tekintve, leginkább 20-100 fő közötti eseményeknek adunk helyszínt. A Bálterem és a Karolina terem mellett a Kastély Étterem (100 m2) is kiválóan alkalmas rendezvény lebonyolítására, ezzel alkalmassá teszi szállodánkat olyan események befogadására is, amelyeknek a konferenciaterem mellett több szekcióterem igénye is van, ebből adódóan magas a kizárólagosságot kérő események száma a hotelünkben.

Konferenciára kész a Bálterem


Az egész napos rendezvény után mivel tölthetik a vendégek a szabadidejüket?
Egy fárasztó nap után mindig kellemes felfrissülést ígérnek a wellness részleg kényeztető és felfrissítő szolgáltatásai, így az úszómedence, a pezsgőfürdő, a szaunák, a gőzkabin, az aroma tepidárium, a különféle masszázsok és a fitness terem. A birtokon belül különböző gasztronómiai programokat is tudunk ajánlani, a szőlődombon vagy akár grill-teraszon.

A wellness részleg igazi felfrissülésre hívogat


Mi a legnépszerűbb szolgáltatás, amit soha nem hagynak ki a rendezvényekre érkezők?
Méltán büszkén ajánljuk 2 órás borkóstoló programunkat a Kastély saját boros pincéjében, természetesen akár angol nyelven is.
A kiváló minőségű, kézműves Fried kastélyborok mellett, tradicionális, búboskemencében készült ételeink teszik fel a koronát a nálunk eltöltött napokra.

A Fried Kastély páratlan kilátásával várja a rendezvényre érkezőket


Tudjon meg többet a Fried Kastély*** Hotelról és kérjen ajánlatot céges rendezvénye helyszínére itt.

Kérdései esetén keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Rendezvénytípusok
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram