Hotel & More Partnerprogram

Cégcsoportunk, a Hotel & More több évtizedes szálloda üzemeltetésben szerzett széleskörű szakmai tapasztalatát és a partnerei valós igényeit ötvözte, amikor megalkotta a corporate dolgozói kedvezményrendszerét, a nagy népszerűségnek örvendő Hotel & More Partnerprogramot.

Miről is szól a Hotel & More Partnerprogram?Kölcsönös és hosszútávú együttműködésrőlA Hotel & More Partnerprogram a www.eventsandmore.hu honlapunkon a Partnerprogram pontban aktuálisan megtalálható szállodákban biztosít online foglalás esetén kedvezményes árú szálláslehetőséget a szerződött ügyfeleinknek, és azok dolgozóinak.

A kikapcsolódni és feltöltődni vágyók számára Magyarország legtöbb közkedvelt régiójában wellness– és gyógyszállodáink szolgáltatásai érhetők el.

Az üzleti megbeszélések, csapatépítők, valamint magánjellegű események részére rendezvény– és konferenciakapacitással rendelkező hoteleink nyújtanak kiváló helyszínt és vendéglátást egyaránt.

Milyen előnyökkel és kedvezményekkel jár a Hotel & More Partnerprogram?  • Corporate szerződés
  • Garantált kedvezmény
  • Folyamatos bővülő szállodakínálat
  • Vállalati rendezvények
  • Személyre szabott napi ár

A Partnerprogramban aktuálisan résztvevő szállodák:

Vegye fel velünk mielőbb a kapcsolatot, hogy dolgozói, kollégái és azok családjai kedvezményesen juthassanak minőségi pihenési- és feltöltődési lehetőségekhez.