Tréninghelyszín főúri környezetben, Budapesttől alig egy órányira

2021. október 20., szerda, 10:45

5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most Vartik Zsuzsát, a nógrádgárdonyi Főnix Wellness Resort igazgatónőjét kérdezzük a Gróf Majláth István Géza egykori kastélyában és annak ősfás parkjában szervezett indoor és outdoor tréninglehetőségekről.

Events & More: Miért a Főnix Wellness Resortot válasszák, ha tréningről van szó?
Szállodánk, az egykori főúri kastély, távol a város zajától, nem messze a palóc Grand Canyontól, egy festői falucskában, Nógrádgárdonyban található. A klasszicista stílusban épült kastélyt 7 hektáros őspark öleli körül, ahol vendégeink olyan különleges fák között, mint például a kaukázusi szárnyasdió, a japán akác vagy akár a keleti luc sétálhatnak vagy végezhetnek outdoor tréningeket. A főúri kastély és parkja már az előző században is vonzó úticél volt, még a híres író, Mikszáth Kálmán is több alkalommal megfordult e falak között, ihletet merítve egyik sikeres művéhez.

Az egykori főúri kastély, ma közkedvelt wellness resort

Milyen szolgáltatásokat tudnak igénybe venni a Vendégek a tréningek alatt?
Említhetem a stílusos, különböző méretű (35-70m2), megfelelő technikai felszereltségű rendezvénytermeinket és a minőségi kávészünet-, valamint menüvariációinkat, de mégsem ezek azok a szolgáltatások, amelyeket ki szeretnék emelni. Ha megkérdez bárkit, aki valaha már ellátogatott hozzánk, biztos, hogy örömmel mesél a helyi termelőktől származó kecskesajtról, a forralt borozásról, a helyi levendulával készült teasüteményekről, a különleges palóc süteményekről, a helyi lekvárokról és a meglepetés bekészítéseinkről.

Tréningre kész a Majláth terem

Mekkora létszámú tréningeket favorizálnak az ügyelek a Főnix Wellness Resortban?
Leginkább 20 és 50 fő közötti indoor és outdoor tréningek esetén esik szállodánkra a választás. 40-50 fő közötti létszám esetén már kizárólagosságot biztosítunk, hozzájárulva a tréning más vendégek által nem zavart, háborítatlan lebonyolításához.

Bepillantás a modern Mikszáth terembe

Az egész napos kimerítő tréningezés után mivel tölthetik a vendégek a szabadidejüket?
Wellness részlegünk akár egyedi nyitvatartással is várja a kikapcsolódni és feltöltődni vágyó vendégeket. Mindig jó választás a szauna, a masszázs vagy a vízágyon lazulás, ha pihenésről van szó. A gasztronómia szerelmeseinek borkóstolóval és sajttállal kedveskedünk a kastély pincéjében vagy kellemes idő esetén szabadtéri programelemként a bográcsozás élményét is megtapasztalhatják vendégeink. Az irodalom rajongói pedig a kastély könyvtárában kedvükre időzhetnek magyar és világirodalmi művek társaságában.

A kastély borospincéjében változatos szalonjátékok, így biliárd, asztali foci és darts várja a kikapcsolódni vágyókat

Milyen visszajelzéseket kapnak egy-egy lebonyolított tréning után?
Mindig öröm olvasni a rendezvények után érkező köszönő leveleket, amelyekben dicsérik a helyi ízeket felvonultató csodás vendéglátást, a családias hangulatot és a kollégáink udvariasságát. Vendégeink többsége visszatér hozzánk, ami nagy boldogsággal tölt el minket, ugyanakkor nagy kihívás elé is állít, hiszen sokuk alig várja, hogy valami helyi újdonsággal rukkoljunk újra elő.

Felfrissülésre mindig kiváló választás a szálloda wellness részlege

Tudjon meg többet a Főnix Wellness Resortról és kérjen ajánlatot indoor vagy outdoor tréningje helyszínére itt
Kérdései esetén keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.