Tréning modern környezetben? Lazulás marokkói kényelemben? Igen, lehetséges!

2021. április 7., szerda, 09:58

5 kérdés – 5 válasz interjúnkban a múlt ősszel, a teljeskörű felújítás után újranyitott zalaegerszegi Willis Hotel**** Business & Wellness igazgatónőjét, Borsi Boglárkát kérdeztük a szállodában bonyolított tréningek különlegességeiről.

Events & More: Miért jó választás a Willis Hotel****, ha tréningről vagy képzésről van szó? Mitől több, mitől más ez a tréninghelyszín?
A zalai dombság szívében, Zalaegerszeg központjában található szállodánk különlegessége, hogy kialakítását tekintve kiválóan megfér egymás mellett a mai modern lakberendezési stílus és Marokkó bája, ami egyszerűen elvarázsolja az ide-érkezőket.

A hotel felújítása alig egy éve fejeződött be, mely során kialakításra került egy 100 fő befogadására alkalmas Konferencia terem és egy 10-12 fő befogadására alkalmas Tárgyaló terem is. Mindkét termünk korszerű technikai felszereléssel, természetes fénnyel és sötétítési lehetőséggel rendelkezik. A Konferencia termünk igény esetén összenyitható Éttermünkkel, még több lehetőséget kínálva megrendelőinknek.

Hotel Willis **** Business & Wellness Zalaegerszeg központjában

Milyen szolgáltatásokat lehetséges igénybe venni a tréningek alatt?
A tréningek és képzések alatt minőségi catering szolgáltatásokkal állunk vendégeink rendelkezésére, különféle kávészünet bekészítésekkel, menü ajánlatokkal, kiváló magyar borokkal és italcsomag összeállításokkal. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a különféle ételérzékenységgel bíró vendégeinket is minőségi ételekkel tudjuk kiszolgálni.

Kis létszámú oktatás

Mekkora létszámú tréningek és képzések esetén ideális helyszín, a Willis Hotel****?
Az őszi időszakban 50 fős konferenciák, 20-40 fős tréningek és néhány fős megbeszélések, állásinterjúk sikeres lebonyolítására választották helyszínül a szállodánkat a főképp Dunántúlon működő multinacionális és magyar vállalatok. Büszkék vagyunk arra is, hogy a Zalaegerszegre érkező, magyar első-osztályú labdarúgó bajnokságban résztvevő csapatok is a hotelünkben szállásolják el sportolóikat és itt tartják meg taktikai megbeszéléseiket.

Pillanatfelvétel egy vezetőségi meeting előtt

Mit ajánl a vendégeiknek feltöltődésként egy egész napos kimerítő tréningezés vagy képzés után?
Amennyiben egy kis lazításra, kikapcsolódásra vágynak vendégeink egy fárasztó tréning nap után, úgy szívesen ajánlom a Semira Day Spa Wellness részlegünk szolgáltatásait. Az 1.135 m2-es marokkói, kétszintes wellness világunkban vendégeink lazíthatnak élménymedencénkben, pezsgőfürdőnkben, átmasszíroztathatják lábukat Kneipp taposónkkal, és számos szaunázási lehetőségből választhatnak, majd a szaunázást követően jégbarlangunkban frissíthetik fel magukat.

A testi-lelki ellazuláshoz nagyban hozzájárulhatnak thai masszőrjeink, akik a thai masszázst, mint ősi és természetes közérzetjavító módszert alkalmazzák. Emellett masszázs palettánkon megtalálhatóak olyan pihentető, regeneráló különleges masszázsok is, mint a lávaköves vagy a bambusz masszázs.
Hamarosan elindul a legújabb szolgáltatásunk, a csakraharmonizáló készülékkel történő kezelés, amit egy magyar orvos álmodott meg, majd meg is valósította azt. A kezelés oldja a stresszt, tisztít, harmonizál és feltölti a testet energiával, eközben erősíti az immunrendszert is. A kezelés után vendégeink garantáltan energikusan érezhetik magukat.

Nem csak szállodánkon belül, hanem azon kívül is több kikapcsolódásra alkalmas programlehetőség van, ezek egyike például a Göcseji Falumúzeum (20 perc sétatávolságra), ahol a látogatók megismerhetik a természetközeli gazdálkodás alapjait, megtekinthetik a régi idők népviseleteit, s tanösvényen sétálva madarakban és halakban gyönyörködhetnek.

Semira Day Spa, az eredeti marokkói berendezéssel kialakított élményfürdő igazi keleti kényelmet és varázslatos kikapcsolódást garantál

Milyen vendég visszajelzéseket kapnak egy-egy lebonyolított tréning után?
Maximalisták vagyunk, így csak a legjobb értékelés elfogadható a számunkra. Mindig nagy öröm látni és olvasni vendégkérdőívben vagy e-mailben kapott pozitív értékeléseket és dicsérő sorokat, melyekben vendégeink megköszönik a kedves, rugalmas és gyors kiszolgálást. Ezeken kívül sokan megemlítik a kényelmes ágyainkat, törölközőink és köntöseink puhaságát, valamint megköszönik a tea és kávé bekészítésünket is. Azon leszünk a jövőben is, hogy vendégeink mindig elégedetten távozzanak szállodánkból, mert mi ezzel tudunk hozzájárulni ügyfeleink sikereihez.

Borsi Boglárka igazgatónő várja a tréningre érkezőket

Tudjon meg többet a Willis Hotel****Business & Wellnessről és kérjen rendezvényére ajánlatot itt:
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg (eventsandmore.hu)

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.