Rendezvények a székely anyaváros szívében, Székelyudvarhelyen

2022. augusztus 31., szerda, 09:16

5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a székelyudvarhelyi Hotel Küküllő*** igazgatónőjét, Bíró-László Tímeát kérdezzük a szállodában lebonyolítható rendezvényekről.

Events & More: Miért különleges rendezvényhelyszín a Hotel Küküllő***?
A felújított és modernizált, 66 szobás szállodánk idén, 2022. május 01-én nyitotta meg újra kapuit a városlátogató vendégek és a rendezvényekre érkezők előtt. Szállodánk különböző méretű rendezvénytermei és a környéken egyedülálló, csodás panorámával rendelkező 400 m2-es tetőterasza, valamint a minőségi éttermi szolgáltatásai révén közkedvelt helyszíne felsővezetői meetingeknek, képzéseknek, tréningeknek, konferenciáknak, sajtótájékoztatóknak, sőt privát eseményeknek is.

A Hotel Küküllő*** Székelyudvarhelyen


Milyen szolgáltatásokat tudnak igénybe venni a tartózkodásuk alatt az eseményeken résztvevők?
Teljes körű éttermi szolgáltatással állunk a vendégeink rendelkezésére, így kávészünet variációkkal, tányérszervizes- és büféasztalos menüajánlatokkal és hagyományos módszerekkel készült, igazi, székely söröket, azaz Csíki söröket tartalmazó italcsomagokkal is.

A szálloda étterme felkészülten várja a rendezvények résztvevőit


Mekkora létszámú rendezvények esetén esik a választás a Hotel Küküllő***-re?
A szállodánkban 4 darab, a kor igényeknek megfelelő technikával felszerelt 28 m2 és 210 m2 közötti alapterületű szekció- és konferenciaterem található, mely termek ideális helyszínei 20 és 180 fő közötti rendezvényeknek. A 400 m2-es tetőteraszunk pedig állófogadással egybekötött sajtótájékoztatók méltán neves helyszíne.

Konferenciára kész a 80 fő befogadására alkalmas Budvár terem


Az egész napos koncentrálás után mivel tölthetik a vendégek a szabadidejüket?
Egy hasznos, de kimerítő nap után egyrészt a decemberben újra nyitó wellness részlegünkben frissülhetnek fel majd a vendégeink. Másrészt maga Székelyudvarhely is számos különleges látnivalót kínál, sőt érdemes ellátogatni Szejkefürdőre is, ha szebbnél szebb székelykapukat szeretnénk látni. Továbbá úgy vélem, nem szabad kihagyni Budvárt sem, a várostól alig negyedóra járásra, a Küküllő jobb partján, a Budhegy tetején álló Budvár romjait.

Bepillantás egy Superior kétágyas szobába


Milyen visszajelzéseket kapnak a Vendégektől az újra nyitás utáni első tartózkodásuk során?
Velünk együtt törzsvendégeink is nagyon várták már a hotel újra nyitását. Különösen a megújult szobák és a tetőterasz az, amire igazán nagyon kíváncsiak. Nagy örömünkre szolgál, hogy rengeteg dicsérő sort kapunk hétről hétre a modern megjelenés, a minőségi vendéglátás és szállodai személyzet udvariassága tekintetében. Bízunk benne, hogy a határon túlról, így Magyarországról érkező vendégeink is mihamarabb megbizonyosodnak arról, hogy érdemes számunkra bizalmat szavazni székelyföldi rendezvényük lebonyolításakor.

A Hotel Küküllőben található Sky Bar is várja a rendezvényekre érkezőket


Tudjon meg többet a Hotel Küküllő***-ről és kérjen ajánlatot céges rendezvénye helyszínére itt

Kérdései esetén keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala