Prémium rendezvények világa Siófokon

2022. november 23., szerda, 09:24

5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a siófoki Residence Hotel Balaton****superior Conference & Wellness Hotel MICE managerét, Ágoston-Nyers Szandrát kérdezzük a szállodában lebonyolítható rendezvényekről.

Events & More: Miért különleges rendezvényhelyszín a siófoki Residence Hotel Balaton****superior Conference & Wellness Hotel?
Szállodánk az ország bármely pontjáról könnyen megközelíthető helyen, Siófok központjában, mégis csendes, kertvárosi környezetben, alig 100 méterre a Balaton-parttól helyezkedik el. Az 57 szobás szállodánk, méretéből és kialakításából adódóan, akár kizárólagosan is foglalható rendezvény esetén.

Residence Hotel Balaton****superior Conference & Wellness Hotel Siófokon


Milyen szolgáltatásokat tudnak igénybe venni a tartózkodásuk alatt az eseményeken résztvevők?
A Residence Hotel Balaton****superior Conference & Wellness teljeskörű szolgáltatási palettát nyújt a rendezvényeken résztvevők számára. Tágas, kényelmes szobák; jól felszerelt, természetes fényű, különböző méretű konferenciatermek; kiváló konyha; wellness oázis áll a Vendégek rendelkezésére. Továbbá, igény esetén olyan kiegészítő szolgáltatások is, mint a házon belüli- és külsős programszervezés, transzfer és DJ biztosítása.

A felfrissülésre hívogató wellness oázis


Mekkora létszámú rendezvények esetén esik a választás a Residence Hotel Balaton****superior Conference & Wellness Hotel-re?
Szállodánk akár 150 fős rendezvény számára is kiváló választás. Tapasztalataink szerint Ügyfeleink főként 15-100 fős esemény esetén preferálják szállodánkat, de az év során számos 120 fő feletti rendezvénynek is otthont adunk. A kizárólagosság igénye sem ritka, azaz mind az 57 szobánkat és különtermeinket egy cég foglalja le és rajtuk kívül más Vendég nincs is a szállodában.

Rendezvényre kész a Balaton terem


Az egész napos rendezvény (képzés, tréning) után mivel tölthetik a vendégek a szabadidejüket?
A Residence Hotel Balaton****superior Conference & Wellness Hotel számtalan szabadidős programot kínál a rendezvények kiegészítéseként. A szakmai program után mindig jól esik egy kis pihenés, feltöltődés a kényeztető wellness részlegünkben. Vacsora előtti külön programként vagy a felszolgált vacsorához ajánljuk figyelmükbe a borkóstoló programunkat. Ezen kívül pálinka-, víz- és csokoládé kóstoló programok is elérhetőek. Ha a Vendégeink a Balaton szépségeit csodálnák és szeretnék felfedezni a környéket, akkor a kerékpártúra, a vitorlázás és a sétahajózás vagy akár kincskereső program mindig jó választás.

Bepillantás a Residence Hotel Balaton****superior Conference & Wellness Hotel szobájának az egyikébe


Milyen visszajelzéseket kapnak egy-egy lebonyolított rendezvény után?
Céges ügyfeleink pozitív visszajelzései mindig új erővel és lelkesedéssel töltenek el bennünket. Örömmel osztunk meg most Önökkel néhány kedves visszajelzést.
Pénzügyi cég / „Csapatépítőnket szerveztük a szállodába, ahol kedves személyzet, tisztaság, finom konyha fogadott minket. A szálloda elhelyezkedése is kiváló!”
„Az Intersport üzlet nyitására kerestünk szállást Siófokon és a neten találtunk az Önök hotelére. Választásunkkor fontosnak tartottuk az ár/minőség kapcsolatát, de nem hagytuk figyelmen kívül a kommenteket és értékeléseket sem. Nem csak magunknak kerestünk, hanem a nemzetközi Intersport vezetőinek és tulajdonosainak is szállást. Választásunk már a megérkezéskor tökéletesnek látszott és ez napok múltán is változatlan maradt! Kedves, barátságos kiszolgálás, tisztaság és odafigyelés jellemezte az ott töltött időnk minden pillanatát! Munkánkból kifolyólag nagyon korán mentünk reggelizni és későn érkeztünk vacsorára, de az ilyenkor máshol tapasztalható negatív megjegyzések helyett a Residence Hotelben mosolyt és megértést kaptunk, mely a fárasztó napok végén elmondhatatlanul jól esett! A büfé reggeli választéka fantasztikus volt, viszont az igazi ínyencségek a vacsoránál voltak megtalálhatóak. A szakácsok nem csak egyszerűen főztek, hanem szinte varázsoltak, minden ízvilág megtalálható volt esténként! És nem csak az ízvilág, hanem a kiszolgálás a tálalás és az ajánlás is átlagon felüli volt. Köszönjük, hogy Önöknél tölthettük ezt a néhány napot és biztos vagyok benne, hogy nem csak üzletileg, de privátban is visszatérünk, mert Önöknél a VENDÉGLÁTÁS nagybetűvel van írva, melyet minden pillanatban látni és érezni lehet! Hálásan köszönjük! Csilléry Balázs ügyvezető SPG Sportcikk Kft. – INTERSPORT”

Ágoston-Nyers Szandra MICE manager várja a rendezvényre érkezőket


Tudjon meg többet a Residence Hotel Balaton****superior Conference & Wellness Hotel-ről és kérjen ajánlatot céges rendezvénye helyszínére itt.

Kérdései esetén keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram