Falusi idill, sváb ízvilág és nemesnádudvari borok a Hajós-Bajai borvidéken

2022. május 25., szerda, 09:10

5 kérdés – 5 válasz interjúnkban most a nemesnádudvari Knáb Panzió vezetőjét, Harsányi Józsefet kérdezzük a panzióban és a borozóban lebonyolítható rendezvényekről.

Events & More: Miért különleges rendezvényhelyszín a Knáb Panzió és a borozó?
A 600 borospincét rejtő pincefalu, Nemesnádudvar, a Hajós-Bajai borvidék szívében, Kalocsa és Baja városok között helyezkedik el. A 15 szobás Knáb Panzió egy sváb építészet jegyeket a mai napig is magán viselő családi házból került kialakításra, mely során sikeresen ötvözték a modern kor elemeit a régi építészeti megoldásokkal. A Nemesnádudvar központjában elhelyezkedő, hangulatos borozó pedig népszerű helyszíne felsővezetői értekezleteknek, megbeszéléseknek, csapatépítőknek és szemináriumoknak.

A sváb építészet jegyeit is magán viselő Knáb Panzió Nemesnádudvaron


Milyen szolgáltatásokat tudnak igénybe venni a tartózkodásuk alatt az eseményeken résztvevők?
A rendezvények során kávészünet variációkkal, különleges ebéd- és vacsora menükkel várjuk a vendégeket, sőt igény esetén a sváb ízvilágába is belekóstolhatnak az érdeklődők.

A borozó különleges helyi ízvilággal és kiváló borokkal várja a vendégeket


Mekkora létszámú rendezvények esetén esik a választás a Knáb Panzióra?
Üzleti rendezvények esetén elsősorban egyágyas szobákat keresik ügyfeleink, esetenként kétágyas elhelyezés is ajánlható. A panzió kapacitásából adódóan 15 és 30 fő közötti létszámmal bíró rendezvények esetén döntenek leginkább mellettünk. A borozónk befogadóképessége ennél nagyobb, akár 55 fős esemény is lebonyolítható benne. A technikai igényekre is gondoltunk, projektor vetítővászonnal, hangtechnika és WIFI áll a vendégeink rendelkezésére.

Bepillantás egy földszinti superior szobába


Az egész napos rendezvény után mivel tölthetik a vendégek a szabadidejüket?
Indoor programelemként leginkább borkóstolót vagy borvacsorát kínálunk vendégeinknek, mely programok során a Hajós-Bajai borvidék borászai segítségével a zamatos nemesnádudvari borokat mutatunk be az érdeklődőknek.
Bérelhető kerékpárjaink és kenuink révén a mozgás szerelmeseinek is tudunk élménydús kikapcsolódást biztosítani.

Pillanatkép a híres nemesnádudvari pincesorról


Milyen visszajelzéseket kapnak egy-egy lebonyolított rendezvény után?
"Falusi idill, nyugalom szigete, odaadó vendégszeretet, magas kulináris élményt nyújtó gasztronómia, kiváló borok" – ezek Nemesnádudvar jellemzői vendégeink visszajelzései alapján. Örömmel tölt el bennünket, hogy vendégeink többsége visszatér panziónkba vagy borozónkba.

Harsányi József panzióvezető várja a rendezvényre érkezőket


Tudjon meg többet a Knáb Panzióról és kérjen ajánlatot céges rendezvénye helyszínére itt.

Kérdései esetén keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.