Konferencia, kongresszus

A konferenciák és kongresszusok izgalmas lehetőséget kínálnak a szakembereknek és vállalatoknak, hogy összegyűljenek, megosszák legújabb kutatási eredményeiket és ötleteiket, valamint építsék kapcsolataikat a szakmai közösségben.

Miért jó ez a rendezvénytípus és mire alkalmas?



  • Tapasztalatcserére és új ötletek megosztására


    A konferenciák lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy megosszák legfrissebb kutatási eredményeiket és tapasztalataikat más szakemberekkel, ezáltal ösztönözve az új ötletek és megközelítések születését.

  • Hálózatépítésre


    A konferenciák lehetőséget biztosítanak a szakembereknek, hogy új kapcsolatokat építsenek, üzleti partnereket találjanak, valamint erősítsék és kiterjesszék szalmai hálózataikat.

  • Képzésre és tanulásra


    Számos konferencia keretében workshopokat és előadásokat tartanak olyan témákban, amelyek segítik a résztvevőket a szakmai fejlődésben és a tudásuk bővítésében.

  • Új piaci trendek megismerésére


    A konferenciák lehetőséget adnak a résztvevőknek arra, hogy tájékozódjanak a legújabb piaci trendekről, technológiákról és innovációkról, így elősegítve a versenyképességüket.

  • Közösségépítésre és motiváció növelésére


    Az ilyen típusú rendezvények erősítik a szakmai közösség érzését, valamint növelik a résztvevők motivációját és elkötelezettségét a szakmájuk iránt.

  • Partnerek és befektetők vonzására


    A konferenciák és kongresszusok vonzzák a potenciális partnereket és befektetőket, akik fontos lehetőséget jelenthetnek a vállalatok számára az együttműködésre és az üzleti kapcsolatok bővítésére.

  • Nemzetközi kapcsolatok építése


    Nemzetközi konferenciák lehetőséget kínálnak a részvevőknek a nemzetközi kapcsolatok építésére és ez együttműködésre más országok szakembereivel.

  • Piaci pozíció erősítésére


    A konferenciák résztvevői lehetőséget kapnak arra, hogy bemutassák vállalkozásukat és szakmai tudásukat a szakma vezetői előtt, ezáltal erősítve piaci pozíciójukat.

  • Közös problémák megoldására


    A konferenciák és kongresszusok lehetőséget teremtenek arra, hogy a résztvevők közösen dolgozzanak ki megoldásokat az iparági kihívásokra és problémákra.

  • Szakmai inspirációra és motivációra


    Az ilyen típusú rendezvények általában inspiráló előadásokat és beszélgetéseket kínálnak, amelyek segíthetnek a résztvevőknek motiváltabbá válni és új lendületet adni a munkájuknak.

Tökéletes helyszíneink konferenciához vagy kongresszushoz



Balatonfüred Kongresszusi Központ



Balatonfüred Kongresszusi Központ modern és jól felszerelt multifunkcionális termei tökéletes választás bármilyen típusú rendezvény esetén, legyen az kongresszus, konferencia, workshop, tréning, színházi előadás, filmbemutató, koncert, gálavacsora vagy megbeszélés.

Tovább a konferencia és kongresszus lehetőségekre!



REED Luxury Hotel & Bistro*****



A háromszintes, modern építészeti megoldásokkal kialakított, Maldív-szigetek hangulatát idéző épületben egy exkluzív gasztroélményeket nyújtó és 50 fő befogadására alkalmas Bistro emeli a vendégélményt.

tovább a konferencia és kongresszus lehetőségekre!



Residence Balaton****superior Conference & Wellness Hotel



Ha elegáns, de meghitt, családias környezetben szeretné rendezvényét megtartani vagy pihenni, akkor a legjobb helyen jár.

tovább a konferencia és kongresszus lehetőségekre!





Castrum Hotel**** Székesfehérvár



Székesfehérváron, a történelmi belváros szélén, minőségi szolgáltatásokat nyújtó négy csillagos városi szálloda 56 férőhelyes nemzetközi és magyaros ételeket kínáló étteremmel várja a vendégeit.

tovább a konferencia és kongresszus lehetőségekre!




Duna Relax Hotel****



A Duna Relax & Event Hotel felnőttbarát szálloda, a Kis-Duna partján fekszik, Budapesttől 47 km-re. A 48, vidéki elegancia jegyében kialakított szoba többsége a Dunára néz.

tovább a konferencia és kongresszus lehetőségekre!




Oxigén Family Hotel****



A szálloda adottságai kiváló lehetőségeket rejtenek csapatépítő programokhoz, tréningekhez, konferenciákhoz, ahol a természet és a finom ízek szerelmesei és az aktív kikapcsolódást kedvelők is megtalálják számításukat.

tovább a konferencia és kongresszus lehetőségekre!



Szeretné, hogy még kellemesebben teljen a konferencia vagy kongresszus? Érdeklődjön kiegészítő szolgáltatásainkról közvetlenül a kiválasztott helyszín kapcsolattartójánál.

Segítünk, hogy minden elképzelése megvalósuljon!

Válogasson konferencia, illetve kongresszus helyszíneink közül és kérje ajánlatunkat

Ajánlatot kérek

Events & More - a Hotel & More Holding rendezvényhelyszíneinek gyűjtőoldala
  • Ajánlatkérés
  • Rendezvénytípusok
  • Hírlevél feliratkozás
  • Partnerprogram